Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
valla basıma bişey gelmicekse ben leivayı begenmiyorum hücum yönü hemen hemen 0 al gülüm ver gülüm futbolu oynayan bi abimiz vankörü bile tercih ederim o derece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman kimse gitmesin bu mantıkla?Sneijder için bunu diyorsak pekala Selçuk için de diyebiliriz?
Belki işin savunma kısmında yok çoğu zaman nerede durup nereye koşacağını bilmiyor belki isteksiz bir görüntü çiziyor ancak şu takımda beni tek heyecanlandıran oyuncu Sinan Gümüş taraftar kendi oyuncusun harcamaya ne yazık ki çok meyilli biraz destek be...Her sene belli bir yaşa gelmiş oyuncuların transferine sevinen sene sonundada gönderin bunları diye yırtınanlar biraz Sinan gibi gerçekten yetenekli biraz desteğe- kanat oyuncularında birazda ego olmalı - ihtiyaç duyan oyunculara daha fazla destek vermeli...Porto gibi takımlar ellerindeki bu yeteneklerin maç devamlığını kaybetmemesi için mevkilerine transfere yapmıyorlar. Biz hala 30 + adamlara para saçalım. Her sene avrupada final oynıyoruzz sanki....
Savunma anlamında uyuyor bence. Rakibi ve topu ısıran eleman. Ateşliyici yanı yok işte melo gibi ama oyun içinde onun kadar top kapar. Yanında iyi birisi olmalı. Belhanda belki orada yanında oynaya bilir etkili şekilde. Box to box belhanda işte. Önlerinde sneijder. Belhanda savunma anlamında yeterli olurumu soru işaretiKatılıyorum, hayır demem ama demek istediğim, Tudorun kendi oyun stili hakkında yaptığı açıklamalara uyan bir oyuncu değil.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bonservisi elinde oldugu icin imza parası bile vermeyeceklerdir belkide leivaya simdi venkörü almaya kalksa roma 3-4 ister venkör 2.5 ister ne gerek var belese leiva varkenFeghoulide puruz var haberleri yarin cikmaya baslar
bi sag bek aliriz+lucas leiva
musap, recebi yalnız bırakmamak için ban yemiş ne diyorsun? @Can BÜYÜK
Şu ostersunds maçını izledim bu sene ikinci kez izledim hiçbişey yok bu adamlarda sadece fiziksel üstünlük, tek sıkıntı bizim daha sezon başında olmamız o zorlayacak.. Bir de şu goddosh mu ne en iyi topçusu dedikleri adam oynamadı bugün sakat falan mı ki
onlar olmuyor diye bambaşka stil bir ortasaha almanında bir mantığı yok yani.