Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Insanlar yenilik istiyor. Futbol bir eğlence oyuncu. Sen herseferinde​ aynı yemeği yahut şarkı yı dinlemek ister misin.

2. Ben Arfa'nın mevcut form durumu Wes'den daha iyi.

3. Stilleri farklı.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
Yenilik istiyo diye elde ki değeri yiyemezsin.
Zaten taraftarın yenilik istediği filan yok yüzde 98'i sneijder kalsın diyo. Yüzde 2'lik kesim takımın üstüne çıktı gitsin diyo onları da saygıyla karşılıyorum.

TapaTalK

Bu açıklamanın neresinde herhangi bir trip var ki?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

''10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı'' demiş şimdi olmasa bile sezon içinde tekrar sorunlar çıkabilir. Mal yönetim bunun alt yapısını oluşturdu.
10 numarayı aldılar diye hem Tudor hem Belhanda ile sorunlar yaşayabilir

Tudor'la zaten yaşadı yine yaşayacak bence

Transferler kadar iç huzurda önemli yönetim bu süreci hiç iyi yönetemedi

onuda reddetmişti öyle haberler vardı ki doğrudur yani daha geçen devre arası ilgilendik sezon sonu boşa çıktı aylardır boşta ama almıyoruz. bence trtspor salladı leiva ismini.

Ulan deseniz ya baştan trt söyledi diye. Gelmez ozaman gelmesinde

:D ya şu durumda en alakasız insan Belhanda. Ona nasıl sallıyorsunuz ya biri elma diğeri marul falan yani hayret ediyorum.

Adam gelip Sneijder'in forma numarasını mı kollayacak dakika başı :D

sneijder kesin olarak gitmeden formasını almak nedir peki

şimdi sneijder kalırsa nolacak

bi bekle dimi apaçi arap derler adama

Yani şimdi bir şey diyeceğim de neyse. Tudor hoca olsa en çok ben desteklerim zaten adam geldiği günden bu yana takıma 1 tane pozitif katkısı yok, hala boş beleş konuşuyorsunuz. Veri koyun kardeşim önüme o kadar gömüyorsunuz ya Sneijder'i neye dayanarak da yaptığınız belli değil bana Tudor'un Galatasaray'ın aleyhine yaptığı bir şey söyleyin geldiğinden beri? Kendi saçma tatminleriniz olan el kol hareketleri dışında. Sneijder mi bu takımın en büyük problemi? O kadar delikanlı ise niye aldırmıyor köpek gibi ihtiyacı olan orta sahayı ve bekleri de saçma sapan yerlere oyuncu alıyor ve elimizdeki en iyi oyuncuyu yollamaya çalışıyor?

Yav yasin sneijder bir mi sarper allah allah
Adama takmışsınız kulübün üstüne çıktı diye
Messi aynı şekil gönderilmeye kalksa barca'da bile olur bu böyle 10 numaralar kolay mı geliyo futbol camiasına
Sıradan bi adam mı bu?
Daha önünde aktif 2 senesi var bu yaşta adamı emekli ettiniz

TapaTalK

Sıradan biri değil kariyerli diye ne yapmamızı bekliyorsun koynumuza mı alalım her gün 500 satır methiye mi düzelim Alper seni de anlamak zor ha. :asd:

Messi'nin kendi işlerine yaramayacağını düşündükleri an gönderirler.Geçmişe takılı kalıp kulüp yönetilmez.Milan'ın hali ortada.

Yenilik istiyo diye elde ki değeri yiyemezsin.
Zaten taraftarın yenilik istediği filan yok yüzde 98'i sneijder kalsın diyo. Yüzde 2'lik kesim takımın üstüne çıktı gitsin diyo onları da saygıyla karşılıyorum.

TapaTalK
Ben Arfa gelsin; Sneijder kalsın.

____Ben Arfa___Sneijder___Belhanda__
________________Gomis

Herkesin istediği olsun :D

1. Insanlar yenilik istiyor. Futbol bir eğlence oyuncu. Sen herseferinde​ aynı yemeği yahut şarkı yı dinlemek ister misin.

2. Ben Arfa'nın mevcut form durumu Wes'den daha iyi.

3. Stilleri farklı.

1-Yenilikle alakası yok. Muslera'nın yerine kimse öneri yapmıyor mesela?

2 - Ben Arfa 3-4 sene burada olsa Sneijder orda olsa aynısını Sneijder için yazacaktınız. Antrenman sistemi , takım sistemi , başındaki hoca ile alakalı.

3 - Akla uygun tek açıklama Ben Arfa Tudor'un sisteme daha çok uyan bir stilde olur Sneijder'i çok aşırı paraya satamıyorsan.

''10 numaranın kendisinden alınmasını hoş karşılamadı'' demiş şimdi olmasa bile sezon içinde tekrar sorunlar çıkabilir. Mal yönetim bunun alt yapısını oluşturdu.

Olabilecek şeyler evet ama açıklama gayet doğal. Kaç senedir giydiğin forma, daha gitmemişsin dan diye yeni gelen oyuncuya veriliyor. Buna reaksiyon göstermesi gayet doğal, çünkü bunun adı Mobbing.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sneijder kesin olarak gitmeden formasını almak nedir peki

şimdi sneijder kalırsa nolacak

bi bekle dimi apaçi arap derler adama

Hocam FM oynamıyorsun ki. Yönetici gelip derse ki 10 numara boşa çıktı adam alır.

Yönetim Sneijder'i postalamak için Belhanda'yı kullandı. Dakikasında 10 numara sensin boşa çıktı dediler adama.

Belhanda'nın bir suçu günahı yok , etmeyin be.

trt spor Sneijderin Juveye attigi golü gösteriyor <3

Sıradan biri değil kariyerli diye ne yapmamızı bekliyorsun koynumuza mı alalım her gün 500 satır methiye mi düzelim Alper seni de anlamak zor ha. :asd:

Messi'nin kendi işlerine yaramayacağını düşündükleri an gönderirler.Geçmişe takılı kalıp kulüp yönetilmez.Milan'ın hali ortada.
Methiye düzme sadece hakkını ver yeter bence
1 sene bişey yapmamış adamları yeni transfer diye heyecandan bekliyo bazıları ama 1 senesi kötü geçen ( tüm takım iğrençti) sneijder'ı topa tutuyo.

Dediğim gibi bu adam inter'de böyle bi sezon geçirse ve yedek kalsa sen şimdi inter ile pazarlık halinde olurdun ve bu yaşta bu kulübe gelse taraftar kendinden geçerdi. Kendimizi kandırmayalım elde ki malzemeden sıkıldınız siz ve göndermek için uğraşıyosunuz.
Yanlış bi düşünce tarzı

TapaTalK

Ya arkadaş siz saçmalamak için maddemi kullanıyorsunuz lütfen artık? 10 numarayı alıp vermişler başka oyuncuya, sen olsaydın nasıl karşılardın?
Sorun yok, evimide Belhandaya verebilirsinizmi derdin yönetime?

Adam bu olay olduğundan beri basına konuşup yönetime demagoji yapabilirdi ama yapmadı. Artık siz demagoji yapmayı bırakabilirsiniz!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt