Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley'in menajere tutuldum ben. Kıçı başı ayrı oynuyor.

Adam açıklama yaptı işte

Albers: "Umarız takımda kalırız. Biz de böyle umuyoruz. Wesley hala takımdayken Belhanda'ya 10 numaranın verilmesinden de çok rahatsızız. Hayatımda böyle bir şey görmedim. GS taraftarı Wesley'e muazzam destek verdi.

Bu menajer Sneijder geldiğinden beri sadece sıkıntı çıkarıyor

Sneijder soylemek isteyip soyleyemedigi seyleri buna soyletiyor da ondan

Hoca da bulamadık Terim gelsin diyince höt zöt Terim ölse ne yapacağız diyor bu yıldız hastaları buna ne demeliyiz peki?

Melo 2 sene daha oynadı sonra gitti,ayvayı yedik demek ki.Ha 2 sene erken ha geç.Bu değişmeli bu kadar futbolculara bağlı bir kulüp olmamalıyız.
En azından için rahat olur
Yaşını doldurdu gitti dersin
Bak adam hala oynuyo aktif
Ve aynı hırs ile

Yıllar geçer herkesin yeri dolar ama olay hak edenlerin kulüpten zamanında gitmesi.
Terim'i erkenden gönderdiler gördüler ne haltlara düştük.
Adam'ın bir kaç sene daha kredisi vardı

TapaTalK

Bu arada biz Semih' i satıyoruz, Sinan' ı satıyoruz, Hakan' ı gönderiyoruz falan da kadromuzda bulunduracak 14 yerli oyuncumuz var mı? Tarık Çamdal, Umut Gündoğan gibi alt lig topçuları ya da çoluk çocukla dolduracaksak bu sayıyı işimiz var. Hayır daha kötüsü, yerli oyuncuya ihtiyacımız var Sabri ile yeni sözleşme yapacağız derlerse intiharın eşiğine gelebilirim ben, yazıktır bana çoluk çocuğum var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wesley'in menajere tutuldum ben. Kıçı başı ayrı oynuyor.

Adam açıklama yaptı işte

Albers: "Umarız takımda kalırız. Biz de böyle umuyoruz. Wesley hala takımdayken Belhanda'ya 10 numaranın verilmesinden de çok rahatsızız. Hayatımda böyle bir şey görmedim. GS taraftarı Wesley'e muazzam destek verdi.

Bu menajer Sneijder geldiğinden beri sadece sıkıntı çıkarıyor

TRTSpor'da daha önce de Wesley'nin menajerini durdurup sorunları çözdüğü ve yine öyle yapabileceğini söylediler.

selam arkadaslar.
dünkü macta özelden link istedim diye uctum.
bu nebicim kural yahu, burda kavga edenlere ceza yok bu olaya auuvvvvvv :D
sanki ihtiyar biri yoldan karsiya gecmekte yardim isterken bitanede tekmeyi yemis gibi oldum :asd22:
neyse back to topic :D

ayıb artık cidden ayıb belhanda gerçekten instagramını kapattıysa büyük rezillik yani. nice e kiraya versinler bu adamı yazık günah ya böyle taraftarlık mı olur önüne gelene saldır linç et ne kadar güzel ya selçuğa niye yapmadınız bu mobbingi

Belhanda'ya hakaret eden karaktersizdir, haysiyetsizdir.

Müslümanlıktan nemalanmamıştır.

Sneijder kalıp Belhanda giderse şaşırmam :)) yönetim kendi yarattığı suni gündemde boğuluyor malesef. Ve bu işin ucu sonunda onlara dokunacak.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam kardeş sana bu kadar ciddiyet fazla. Seni duyuma alalım biz gelmiştir heralde taze haberler
Senin mantık ile kim gelirse gelsin saygı duyulmaz..ona göre bu T.D. değil; ötekine göre bu T.D. değil....öyle gider.

Hep Avrupa sistemi olsun istiyorsunuz..daha T.D.ün takım dizayn yetkisine tahammülünüz / saygınız yok.

Tudor Takımı yapsın çıksın oynatsın.
Sonuçlara göre Yorumu yaparsın.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
En azından için rahat olur
Yaşını doldurdu gitti dersin
Bak adam hala oynuyo aktif
Ve aynı hırs ile

Yıllar geçer herkesin yeri dolar ama olay hak edenlerin kulüpten zamanında gitmesi.
Terim'i erkenden gönderdiler gördüler ne haltlara düştük.
Adam'ın bir kaç sene daha kredisi vardı

TapaTalK

Terim kötüyken gitmedi ki zaten.Oynanan top olarak düşüş trendinde olsak bile yine psikolojik üstünlüğü ortaya koyup şampiyon olabilirdik.

Sneijder özelinde konuşuyorum zamanı geldi.Bu yaz yollar ayrılmazsa daha fazla yıpranacağı belli.Galatasaray da yıpranacak.

Belhanda'ya tepki gosterenler burda da var zaten, bu konuda en sucsuz adam Belhanda

Allah akil fikir versin

Belhanda forumu okuyormuş arkadaşlar lütfen yorumlarınıza dikkat edin.?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayıb artık cidden ayıb belhanda gerçekten instagramını kapattıysa büyük rezillik yani. nice e kiraya versinler bu adamı yazık günah ya böyle taraftarlık mı olur önüne gelene saldır linç et ne kadar güzel ya selçuğa niye yapmadınız bu mobbingi

adam oynamaya baslamadan gidecek.

Mesela Tudor'a daha kendi sezon başını görmeden sallayanlar var. Mancini'ye de yaptılar bunu.

Adam takımdaki bütün çöpleri yollatıyor bariz şekilde. Bir kendi yüklemeleriyle sezona geçelim.

Eleştirin sıkıntı yok ama bunun adı köstek olmak.

Tudor konusunda haklısın ama Mancini ile Tudor'un bir farkı var. Tudor çöpleri yolluyor, Mancini ise çöpleri doldurmuştu. Hala o dönemden kalan çöpler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt