Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ya küfür etmek gercekten cok kötü bir hareket.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetim süreci çok kötü yönetiyor.

Haberler doğruysa Sneijder'i istemeyen Tudor'u zor durumda bıraktı.

Sneijder üzerinden haksız yere Belhanda'yı hedef oyuncu haline getirdi ve haksız yere oyuncuya yükleniyorlar.

Sneijder sürecini berbat ötesi yönetiyorlar. Gitmiş olsa bu kadar kızmayacağım bunlara ama hala muallakta olması takım için büyük sıkıntı. Artık bir karar verin.

Ve hala eksik bölgelere oyuncular alınmadı, üstüne de her geçen gün adı geçen oyuncuların kalitesi düşüyor. Neresinden bakarsanız bakın geçen seneye göre çok kalite de artan birşey yok.

Taraftar değil, daha çok yönetim suçlu bu konuda. Ne diye oyuncu gitmeden numarasını başka oyuncuya verirsin?

Belhanda'ya yapılan şerefsizliği ayrı bi yere koyuyorum

Bu beyinsiz yönetimin yaptığı bir rezalet daha
Güzel takım kuruyosun bu seferde bi yerden çatlak veriyosun iki yakanız bir araya gelmiyo

TapaTalK

Belhanda'ya takınılan tavır yüzünden Sneijder konusunda çekimser kalan taraftarları da Wes'e düşman edecek bu gidişle mal taraftar sürüsü.

Sezon başlamadan Tudor ve Belhanda ya nefret oluştu.

Kendinize gelin biraz.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

türkiyede mağlesef linç kültürü var hiçbirşeyi kaldıramıyoruz malum parti iktidarıyla zirveye çıktı bu kültür.

Yok bide deseydi?

Niye desin işte demesi için bir sebep yok zaten.Kesinlikle bazı yorumlara instada falan gülüyordur Sneijder eğer okuyorsa.Adam bile kendini bu kadar büyük görmüyordur eminim.

Ek olarak;Belhanda'ya yazılanları kabul etmek hiçbir şekilde mümkün değil.Bazı taraftarlarımız gerçekten kontrolünü kaybetti artık.

Behanda'ya üzüldüm yönetimin işbilmezliği+mallığı taraftara da sirayet etmiş durumda gene koasla dolu berbat bi sezon bizi bekliyo

Bence şeytanlaştırma değil de bir ilahlaştırma ve buna karşı çıkanlar var.2-3 kişi dışında kimse Sneijder defolsun gitsin forma yüzü görmesin bacağı kırılsın vs. demiyor.

İlahllaştırma filan yok. Olay çok basit. Bu adam kaliteli ve verimli kalsın, Dursun bizi yeterince güçsüzleştirdin yeter diyenlerle Dursun Özbek iyi yapıyor ne kadar iyi oyuncumuz varsa gitsin mantığında olanlar var. Sen okumuyorsun herhalde yorumları. Çürük, göbekli, garson, paragöz vb. hakaretleri okumadın mı?

Dursun ile daha coook skandal yasariz.

Her gün yeni bir mallik ile karsilasiyoruz. Hem kulübü hem taraftarlari mallastirdi yagli surat.

Belhanda'ya ben troll olsun diye takılıyorlar sanıyordum, insta filan kullanmıyorum da ciddi ciddi adama cephe alanlar mı var ulan gerçekten ülkede tek tükenmeyecek şey angut sayısı heralde, bu nasıl bir izan?

belhanda hesabini kapamis
Taraftarimiz napiyor ya

Dursun 2 gram beyniyle cakallik yapip sneijder'i yollamaya calisti daha yazin ortasinda kulup karisti.. belhanda kufurlerden bunalip instagram'ini kapatmis, zaten duygusal bir adam, yetenekleri de sinirli, su dakikadan sonra katki vermesi cok zor eger 5'e falan verebilirsek hemen satabiliriz. Bu maasi kimse vermez gerci, kiralayıp 2 milyon eurosunu biz oderiz belki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belhanda'ya yapılan şerefsizliği ayrı bi yere koyuyorum

Bu beyinsiz yönetimin yaptığı bir rezalet daha
Güzel takım kuruyosun bu seferde bi yerden çatlak veriyosun iki yakanız bir araya gelmiyo

TapaTalK

Güzeli geçtim takım bile kurulmuyor eldeki oyuncular ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt