Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle amatörce yönetiliyoruz işte.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sürekli ismi çıkanları feghouliiiiii diye yazıp duruyorsunuz. Biraz Belhanda için yazın artık.

Bu senede yönetim ve taraftar sezonu bitirdi hayırlı olsun.

Belhanda bu Saaten sonra parasına bakar sadece. Ayıp etmiş taraftar ne kadar da baş sorumlusu yönetimse. Olan bizim milyonlara oldu olacak. İnşallah zamanla gönlünü kazanır taraftar

Sneijderciler diye genellemeyin. Belhanda'ya bunu yapan bütün Galatasaray taraftarı arasıdna çok küçük bir gereksiz azınlıktır. Tıpkı Sneijder gitsin diyenler gibi. Taraftarın %99'u muhtemelen hem Belhanda hem Sneijder'i aynı anda savunuyor.

Taner karamani dinleyim
Biraz daha gerileyim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trust IN you

Olmıcak

Sneijderciler diye genellemeyin. Belhanda'ya bunu yapan bütün Galatasaray taraftarı arasıdna çok küçük bir gereksiz azınlıktır. Tıpkı Sneijder gitsin diyenler gibi. Taraftarın %99'u muhtemelen hem Belhanda hem Sneijder'i aynı anda savunuyor.

Senin gibi rasyonel düşünen ve yazan arkadaşlarla dolmalı sosyal medya. Hep siyah beyaz görüyoruz.

Eee simdi belhanda alinmazmi 10 numarayi sneijdera tekrar versek

bunlar bide gicik olur birbirine al basina belayi

1 ay pazarlık yapıp takımından kesin ayrılacak olan, istikrarsız adama 10 milyon kendisine 3.350 milyon para verip kazık ye diyen bizmiydik. Takımının 10 numarası duruyorken daha başka birçok eksik duruyorken bu kazığı biz mi sok dedik ? Ağlamayın Dursun/Belhandacılar.

Daha Sneijder gitmeden numarasını başka bir oyuncuya verecek kadar düşük profilli insanların Snejder-Belhanda-Tudor üçlüsünü yönetebilecek bir kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum.

Sosyal medyadaki tipleri çok sallayacağını düşünmüyorum
Baktı olmuyor kapattı hesabı belhanda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten kötü bir gün geçirdim...üstüne bu saçma sapan olaylar.

Moral bırakılmadı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt