Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden birisi niye Belhanda ya bu tarz da birşey söylemedi:

"Bak evlat... Durumlar şu anda çok karışık. Sana 10 Numarayı verirsek taraftarın belli bir kısmı sana negatif tavir gösterir. Sneijder mevzuatı netlik kazansın...forma numarasını görüşürüz."

Bu kadar zor mu...

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Çünkü onların derdi Sneijder. Arif sen sormuyor musun o kadar mevki varken öncelikli olarak alelacele neden o kadar parayı verip 10 numara aldı bunlar? Sneijder'e baskı, mobbing amacıyla. Aynı şeyi numara işinde de yaptılar. O numarayı Belhanda'ya vermeleri beceriksizlik değil. Bilerek yaptılar.

Lemina-Vainqeur habeleri de kesildi. Onlardan bir haber yada gelişme var mı ?

Belhanda sizin kadar dert etmiyordur la haha ne anlatiyorsunuz

Adam muhtemelen asiri yüklenmeden dolayi kapatmistir hesabi, öyle oturup aman aman noluyor lan böyle diye kara kara düsündügünü de sanmiyorum.

Bizim insanimizin yaptigi gerizekaliliktir net bir sekilde tabi.

Çünkü onların derdi Sneijder. Arif sen sormuyor musun o kadar mevki varken öncelikli olarak alelacele neden o kadar parayı verip 10 numara aldı bunlar? Sneijder'e baskı, mobbing amacıyla. Aynı şeyi numara işinde de yaptılar. O numarayı Belhanda'ya vermeleri beceriksizlik değil. Bilerek yaptılar.
Bende art niyet ararım.

simdi fehhouliye de gelme diye referans verse kim ne diyebilir?
ayni dilden anliyorlar nasilsa, arap olmasina küfür edildi diye yazanlar oldu.

Transfer konuşamıyoruz ya
..böyle aptal olaylardan dolayı...

Ateşi alevlandirma Erkan :D
Zaten yeni yeni sakinleşiyor gsc

:) Valla öyle bir niyetim yok. Paylaşımı biraz daha sağduyu sağlamak için yaptım. Bunun gibi binlerce yorum vardı sayfasında. Neyse inşAllah ilk fırsatta gönlünü alırız elemanın. :)

Beyler siz hala forma numarası olayını mı konuşuyorsunuz. 10 numara Wesley'de kalacak, Belhanda kendisine numara beğenecek bu kadar basit. Askerlik yapmadınız mı kıdem diye bir şey vardır. Eskiler bu tip konularda avantajlıdır. Yeni gelen bazı şeyleri kabullenir ister istemez. Bitti gitti.

feg gelsin taraftar sakinlessin
Gerçi simdide bruma'nin numarasi lan o bilmemne cocugu muhabbetleri sarar etrafi... aaah ah

Tudorspor (Hakan E.)

VS

Sneijderspor (Ömer T. Yılmazer)

/ bakalım kim kazanacak /

digiturke aylik o kadar para veriyoruz bugün bir tane güzel transfer haberi vermediler

Burda tartıştığımız adamların en kötüsünün milyonlar kazanması ve şu an benim çekirdek çitlemem :asd22:..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt