Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 adet topcuya ihtiyac var,bu mallar nasıl bu kadar hamle yapacaklar temmuz ortasına geldik

feg orta sahayi alsinlar, gerisi ne yaparsa yapsinlar.
hele orta saha cok önemli oraya orta sinif birini alirlarsa yine isvicre peynirine döner orta sahamiz.
fegten sonra bütün parayi basip iyi bir orta saha alinmali.
bekler linnes sol taraf ve sag bek transfer sezonun sonuna kadar firsat transferide olur.
orta saha cok iyi biri sart.

Son düzenleme:
Kendi bok yemenizi başkaları üzerine yıkmaya gerek yok. Herkesin aklı var mantığı var, Sneijder yüzünden git yönetime küfret Tudor'a et, Belhanda'nın ne suçu var.

Belhanda'nın suçu yok fakat bu olayın içerisinde bir konumda. Tepkiler normal her haltı sağ duyuyla karşılama beklentisini bırakın artık. Hiçbir küfürü ve hakareti de desteklemiyorum. Süreci bu noktayı getirenlere yüklenin bu iş Dursun'un işine gelir Belhanda mağduriyeti Dursun'a koz olur. Burada yüklenilmesi gereken Taraftar, Sneijder veya Belhanda değildir. Dursun ve Tudor ikilisidir.

feg orta sahayi alsinlar, gerisi ne yaparsa yapsinlar.
hele orta saha cok önemli oraya orta sinif birini alirlarsa yine isvicre peynirine döner orta sahamiz.
fegten sonra bütün parayi basip iyi bir orta saha alinmali.
bekler linnes sol taraf ve sag bek transfer sezonun sonuna kadar firsat transferide olur.
orta saha cok iyi biri sart.
her yere adam lazım her yere

Linnes gördüğüm en boş oyunculardan biri sadece tren gibi gidiyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç scout transferi de yapılabilir aslında Carole gibi. Bütün transferlerin yetişmesi baya zor çünkü artı 5-6 milyon oyuncu başı bonvervisle yani bu kadar para nereden çıkacak zor gibi. Kiralanacak iyi adamlarda var piyasada şu an.

Bilmiyorum hiç izlemedim
Iyiyse kapalım hemen
Özellikleri neler hücumu defansı nasıl

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defansı çok sağlam hücumu süper değil ama ortalama üstü. Juvedeki lihşıtaynerin en iyi dönemindeki halini düşün. Tarz olarak ona benziyor.

Parasıyla değil mi oynayacak..O Kadar yol yapıyorum Bursa'dan maça geliyorum..Wesley'de oynayacak o da koşacaklar hizmet edecekler..Para almaya gelince alırlar ama..Eğlendirecekler
Kardeş genelevde mi çalışıyor bu adam insan sonuçta çalıştığın yerde bir üst kademende olan biri için seni itin dötüne soksalar paramı alıyom eyvallah dermisin sezon sonu Belhanda yolcu görürsün bu senede oynamaz adam akıllı

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takimda kenar degil hep orta önemlidir.
forvet orta saha stoper.
etrafina geri kalan takim kurulur,
stoperi aldik forveti aldik sira orta sahada.
melonun yerine bi adam almadik alamadik.
oraya iyi bir oyuncu sart.
aga sag sol bek orta saha kanatlar forvet takviye gerektiriyor.yapilan 3 transferde devede kulak gibi bisey.stoper aldık ama hala stopere ihtiyac var.forvet aldık ama hala forvet gerek.oyle boktan bi durumdayız ki ziyadesiynen transfere ihtiyac var.

Birkaç scout transferi de yapılabilir aslında Carole gibi. Bütün transferlerin yetişmesi baya zor çünkü artı 5-6 milyon oyuncu başı bonvervisle yani bu kadar para nereden çıkacak zor gibi. Kiralanacak iyi adamlarda var piyasada şu an.

Carole gibi yapacaklarsa hiç yapmasınlar, adam geldiğinden beri otoban oldu hele fener maçlarını söylemiyorum bile 2 senedir yenilen tüm gollerde net hatası var :D

aga sag sol bek orta saha kanatlar forvet takviye gerektiriyor.yapilan 3 transferde devede kulak gibi bisey.stoper aldık ama hala stopere ihtiyac var.forvet aldık ama hala forvet gerek.oyle boktan bi durumdayız ki ziyadesiynen transfere ihtiyac var.

haklisin ama bu durumu ancak feg ve saglam bi orta saga birazda olsa düzeltir.

Renktaş sana bişey dsmiyom bizim yönetimin suçu bu sneijder olayını karıştırdılar olay belhandaya patladı adam daha dün geldi morali iptal sneijder olayını çözdük Belhanda olayı çıktı takımda birlik beraberlik olmucak

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir sene sonra yeni yönetim gelir inş..Bu sene böyle geçecek bu olmazsa başka bir skandal..Adamlarda yönetme kapasitesi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt