- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
Sevilla, La Liga'da ki AB yabancı kuralı sebebiyle Mariano'yu satabilir. Galatasaray ile görüşülüyor. [Foot Mercato] http://www.footmercato.net/flash-mercato/fc-seville-mariano-sur-le-depart_205678
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Çetin, Belhanda'ya #WeTrustYouBelhanda etiketini gösterdi. Belhanda bu duruma çok sevindi. https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/884157221218783234/photo/1
Cok farkli tipte oyuncular renktas
Arao defansif oyun kurucu- ofansif/ileri dönük ozellikleri gelişmiş
Venkör bildigimiz gibi top kapan,kesici
Psgden net 4m kazaniyor diyorlar arfa için ama sanmiyorum. 4 aliyordur vergilerle 2-2.5 a falan düşüyordur o fiyat bence.
Nice'de 1m'in altında oynamıştı tabi futbola uzun süre sonra donmesininde etkisi var ama o fiyattan 6 ya çıkılmaz
Fenerliler Bjkliler bizim taraftarlar kadar yabancı yıldız fetişisti değil,o konuda da ben kendilerini takdir ediyorum.

mevzu ortasaha olunca ne bileyim ya eldekilerin vasatliğindan herhalde her yabanciya ok oluyorumavrupa'dan topcu alınması taraftarıyım hocam, acıkcası arou kapalı bir kutu, elde de patlayabilir.
venkör her ihtimale karsı alınsın simdiden.
Ayda 400.000 Euro aliyormus.Psgden net 4m kazaniyor diyorlar arfa için ama sanmiyorum. 4 aliyordur vergilerle 2-2.5 a falan düşüyordur o fiyat bence.
Nice'de 1m'in altında oynamıştı tabi futbola uzun süre sonra donmesininde etkisi var ama o fiyattan 6 ya çıkılmaz
fbde para yok son saçma transferleriyle de son kurşunu attilar zatenbiz ciddi ilgiliyiz.fenerde para yok.onur tugrul bence 6 milyon deyip fenerliler umudu kessınler diye haber yaptı.fener forvet alacak....
ama şimdi sneijder'de kalmasi kesinleşirse iptal derim bu transferebiz ciddi ilgiliyiz.fenerde para yok.onur tugrul bence 6 milyon deyip fenerliler umudu kessınler diye haber yaptı.fener forvet alacak....
fbde para yok son saçma transferleriyle de son kurşunu attilar zaten
Kjaer satilmadigi sürece birsey yapamazlar bence
Lucas perez falan zor
mahmut uslu dedi ya geçen ne yapcaz ben arfayı falan.yuzde 90 bitirdik dedi transferi.bi ihtimal emre moru falan zorluyolar,onun da yolu buralara düşmez.fbde para yok son saçma transferleriyle de son kurşunu attilar zaten
Kjaer satilmadigi sürece birsey yapamazlar bence
Lucas perez falan zor
mevzu ortasaha olunca ne bileyim ya eldekilerin vasatliğindan herhalde her yabanciya ok oluyorum![]()
ama şimdi sneijder'de kalmasi kesinleşirse iptal derim bu transfere
Feg-sneijder-belhanda olarak oynarız %99
Malaga'nın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardığı Cenk Gönen, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.
Cok güzel hareketler Bunlar danananananyy nananyyy
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
asamoah'in karısılemina-asamoah-imbula kaliteli topculardı, tudor'un bunları istemesine bir yönden sevindim, en azından seviye atlatabilecek topcular pesinde kosuyor ama 3'üde cl'de mücadele eden bir kulübe gitmek ister gibi. elimiz bağlı.
geriye bi venkör kalıyor gibi. medel'de alınabilir gerci.