Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok farkli tipte oyuncular renktas
Arao defansif oyun kurucu- ofansif/ileri dönük ozellikleri gelişmiş
Venkör bildigimiz gibi top kapan,kesici

avrupa'dan topcu alınması taraftarıyım hocam, acıkcası arou kapalı bir kutu, elde de patlayabilir.

venkör her ihtimale karsı alınsın simdiden.

Psgden net 4m kazaniyor diyorlar arfa için ama sanmiyorum. 4 aliyordur vergilerle 2-2.5 a falan düşüyordur o fiyat bence.
Nice'de 1m'in altında oynamıştı tabi futbola uzun süre sonra donmesininde etkisi var ama o fiyattan 6 ya çıkılmaz

biz ciddi ilgiliyiz.fenerde para yok.onur tugrul bence 6 milyon deyip fenerliler umudu kessınler diye haber yaptı.fener forvet alacak....

avrupa'dan topcu alınması taraftarıyım hocam, acıkcası arou kapalı bir kutu, elde de patlayabilir.

venkör her ihtimale karsı alınsın simdiden.
mevzu ortasaha olunca ne bileyim ya eldekilerin vasatliğindan herhalde her yabanciya ok oluyorum :D

Malaga'nın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardığı Cenk Gönen, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

Cok güzel hareketler Bunlar danananananyy nananyyy

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

biz ciddi ilgiliyiz.fenerde para yok.onur tugrul bence 6 milyon deyip fenerliler umudu kessınler diye haber yaptı.fener forvet alacak....
fbde para yok son saçma transferleriyle de son kurşunu attilar zaten
Kjaer satilmadigi sürece birsey yapamazlar bence
Lucas perez falan zor

fbde para yok son saçma transferleriyle de son kurşunu attilar zaten
Kjaer satilmadigi sürece birsey yapamazlar bence
Lucas perez falan zor
mahmut uslu dedi ya geçen ne yapcaz ben arfayı falan.yuzde 90 bitirdik dedi transferi.bi ihtimal emre moru falan zorluyolar,onun da yolu buralara düşmez.

mevzu ortasaha olunca ne bileyim ya eldekilerin vasatliğindan herhalde her yabanciya ok oluyorum :D

lemina-asamoah-imbula kaliteli topculardı, tudor'un bunları istemesine bir yönden sevindim, en azından seviye atlatabilecek topcular pesinde kosuyor ama 3'üde cl'de mücadele eden bir kulübe gitmek ister gibi. elimiz bağlı.

geriye bi venkör kalıyor gibi. medel'de alınabilir gerci.

DEXIg44XcAAw_Ju.jpg:large

Yabancı sınırı iyiki kalkmış düşünsenize 5 tane yerli yazmak zorunda kalmıyoruz +2+2 vs ne saçmalıktı

lemina-asamoah-imbula kaliteli topculardı, tudor'un bunları istemesine bir yönden sevindim, en azından seviye atlatabilecek topcular pesinde kosuyor ama 3'üde cl'de mücadele eden bir kulübe gitmek ister gibi. elimiz bağlı.

geriye bi venkör kalıyor gibi. medel'de alınabilir gerci.
asamoah'in karısı
Imbula'nin kulübü
Lemina'nin epl ısrarı..

Kiralik transferler uzun sürer ama nevzatin dedigi gibi oyuncuları kampa alirlar son kez bakarlar falan.. sonra önerirler bircok kulube ona göre gelecek planlamasi yaparlar oyuncuya.
Lemina olabilir diye düşünüyorum matuidi juveye giderse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt