Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktör Igor Tudor’un Feghouli’nin yanı sıra bir kanat oyuncusu daha istemesinin ardından rota Ben Arfa’ya çevrildi. Hafta içinde Fransız yıldızın menaceriyle ilk temas kurulacak, kesenin ağzı sonuna kadar açılacak.

Galatasaray ben arfa için yıllık 3,5 milyon avro vermeyi planlıyor.ben arfanın alternatifi ise konoyplanka ...

fanatik
942e3010ef010e3c7a7189a4855c5049.jpg

Mariano - Feghouli kanadı H.O

solbek ve stoper genç olursa biraz,iyi olur

Sneijder gitmek istemiyorsa gönderemezler, fesih falan pahali isler.
Kadro disi birakirlarsa kadro içinde sıkıntı cikar
Hatta Belhanda'ya tepki yığar baya, yönetim istifa vs saymiyorum bile.

Doğru söylüyorsun boltladığım yeri yapabilecek bayağı şebek çıkar...

solbeke strinicten daha genç biri yokmu alacagımız?

Selman Öztürk: "Sneijder'in vücut yağ oranı %9 çıktı. Galatasaray'da bu rakamın altına en son Harry Kewell düşebilmisti

Gesendet von iPhone mit Tapatalkj

Son düzenleme:
mariano sozlesmesi seneye bitiyor
Corchia alacaklar
Para kazanmak isteyeceklerdir
+ AB disi oyuncu kisitlamasi var

Tempo futbolu için uzun atma pas kabiliyeti önemli.

Arap gördüm kadarıyla Melo varı uzun paslar atabilyor...bu iyi bir şey.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
sonrasinda attigim bi video daha var 15 16dk lik video
Baya iyi hareketleri var pasları vs

Scout transferi nedir. Belirli bir oyun felsefen olur. O felsefeye göre dünyanin her tarafindan oyuncu seçersin. Senin takimina maksimum katki saglayacak oyuncuyu alirsin. Mesela eziklerde çok yapildi bu hata. En son örnek Souza transferi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Fenerdeki Souza yi diyorsun dogru anladiysam? Souza 25 yasinda geldi Fener'e, onu iyi bir ornek olarak verebiliriz. Ha illaki Brezilyali olsun demedim az once ama bunu neden soyluyorum? Brezilya diger ulkere nazaran nufusu daha cok oldugu icin cok sayida yetenekli oyuncu bulunabiliyor. Yani her oyuncu orada 18-20 yaslarinda Avrupa devlerine transfer olmaz. Bunlar sadece cok cok yetenekli olanlar icin gecerli oluyor ki bunlari zaten biz getiremeyiz cunku o seviyede bir kulup degiliz, kisaca bizim alacagimiz oyuncular 1-2 alt kategoriden.

Mesela dun Ajax, Independiente formasi giyen bir oyuncu icin temas halinde. Adi da Emiliano Rigoni. 24 yasinda ve kanat oyuncusu. Transferi gerceklesir mi bilemiyorum ama bu oyuncu simdi 24 yasinda diye kotu transfer olmaz Avrupa'ya hic gelmedigi icin. Zaten Ajax gibi bizim de boyle transferleri yapmamiz gayet mumkun belirli bir seviyeye kadar. Ne zaman cift haneli rakamlar konusulur ozaman bizim icin mumkun olmayan veya cok zor bir transfer olarak gecer. Mesela Willian Arao'yu ben tanimiyordum, simdi salliyorum 5 milyon euroya alabiliyoruz diyelim. Yasi da 23-24 galiba. Belirli bir seviyeye ulasmis ise bizde cok faydali bir oyuncu olabilir. Sen simdi Avrupa'dan kimi alabiliyorsun 4-5 milyon euro ya? Bu tarz transferlerden korkmamak gerek.

Zaten bizim gidip de 17-18 yasindaki cocuklari almamiz da cok mantikli degil cunku o yaslarda olan oyunculari biz mental ve fizik olarak gelistiremiyoruz.Ya Bruma gibi cok yetenekli falan olmali ama o zaman da minimum 9-10 milyon euro bonservis bedeli gozden cikarman gerek. Ama 22-23-24 yaslarinda olan oyuncular o ergenlik zamanini diyelim gecirmis oluyor ve fizik olarak da artik 'olmus' oluyorlar. Olaya boyle bakmak gerek.

Not: Souza kotu bir transfer olarak kabul gormez demek istedim yukarida, ki oyle gorulmuyor zaten Turkiye'de.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt