Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
86278f11fff72ef04e4d2ce358a5911d.jpg

Tetee

Ah ahh Kaderabekk

Sol bek içinde orta açabilen bir oyuncu rica edecegim Tudor bey..
Adamin vizyon sağlam
Iyi sportif direktor olur aslinda

Galatasaray'da Sparta Prag'a transfer olan Semih Kaya, bugün yapılan antrenman sonrası basın mensuplarıyla vedalaştı.

Lİnnes rakip topa vurur gibi yaptığında hemen arkasını dönüyo rakip şut çeksede orta yapsada pas versede hiçbirini yapmayıp fake atsada linnes hemen arkayı dönüyo oyüzden çok kolay çalım yiyo..Çalım yemeyen 2 bek lazım mariano ideal

Fenerdeki Souza yi diyorsun dogru anladiysam? Souza 25 yasinda geldi Fener'e, onu iyi bir ornek olarak verebiliriz. Ha illaki Brezilyali olsun demedim az once ama bunu neden soyluyorum? Brezilya diger ulkere nazaran nufusu daha cok oldugu icin cok sayida yetenekli oyuncu bulunabiliyor. Yani her oyuncu orada 18-20 yaslarinda Avrupa devlerine transfer olmaz. Bunlar sadece cok cok yetenekli olanlar icin gecerli oluyor ki bunlari zaten biz getiremeyiz cunku o seviyede bir kulup degiliz, kisaca bizim alacagimiz oyuncular 1-2 alt kategoriden.

Mesela dun Ajax, Independiente formasi giyen bir oyuncu icin temas halinde. Adi da Emiliano Rigoni. 24 yasinda ve kanat oyuncusu. Transferi gerceklesir mi bilemiyorum ama bu oyuncu simdi 24 yasinda diye kotu transfer olmaz Avrupa'ya hic gelmedigi icin. Zaten Ajax gibi bizim de boyle transferleri yapmamiz gayet mumkun belirli bir seviyeye kadar. Ne zaman cift haneli rakamlar konusulur ozaman bizim icin mumkun olmayan veya cok zor bir transfer olarak gecer. Mesela Willian Arao'yu ben tanimiyordum, simdi salliyorum 5 milyon euroya alabiliyoruz diyelim. Yasi da 23-24 galiba. Belirli bir seviyeye ulasmis ise bizde cok faydali bir oyuncu olabilir. Sen simdi Avrupa'dan kimi alabiliyorsun 4-5 milyon euro ya? Bu tarz transferlerden korkmamak gerek.

Zaten bizim gidip de 17-18 yasindaki cocuklari almamiz da cok mantikli degil cunku o yaslarda olan oyunculari biz mental ve fizik olarak gelistiremiyoruz.Ya Bruma gibi cok yetenekli falan olmali ama o zaman da minimum 9-10 milyon euro bonservis bedeli gozden cikarman gerek. Ama 22-23-24 yaslarinda olan oyuncular o ergenlik zamanini diyelim gecirmis oluyor ve fizik olarak da artik 'olmus' oluyorlar. Olaya boyle bakmak gerek.

Güzel özetlemissin olayi okumasi güzel sözler kullanmissin öncelikle bu konuda tebrik ediyorum ne demek istedigini simdi anladim. Ben sahsen mesela ne kadar katki verecegini tahmin edecegimiz oyunculardan yanayim. Delaney örnegi verdim çok Ama Cok uygun bir fiyata alabilirdik almadik. Adam bremende Hattrick yaptigi maçlar oldu mesela. Veya Ayew Transferini kaçirdik oda taninmis bir isim ve ne kadar katki saglayabilecegini tahmin edebiliyorduk. Carole geldi Linnes geldi bunlari mesela Scout hamlesi olarak aldik. Bu oyunculari bugün satsak bir damla göz yasi dökmem. Telles ve Bruma disinda yaptigimiz Scout transferlerin hemen hemen hepsi çöpe yatirim olarak nitelendirebiliriz. William gelse kizmam Ama direk 5 milyonda yatirmam. Bir sezon kirala Madde koydur. Öyle memnun olurum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt