Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou'nun antrenmanda yaşadığı sakatlık sonucu sol ayak bileği kırıldı. Kamerunlu futbolcu sahalardan en az 3 ay uzak kalacak. (NTV Spor)

Yorumumu sabirla okudugun icin tesekkurler. Kisaca on yargili olmayalim demek istiyorum, simdi FM oynarmisin hic bilmiyorum ama onlarin data-base'i cok guvenilir bir kaynak oyuncularin 80-90% kismi icin. Sirf Brezilya ligini acip bir baksan mesela, 23 yaslarinda olan cok yetenekli adamlar bulunabiliyor. Iyi arayip taramak lazim. Bunlar benim icin scout transferi olarak gecer menajerler onermedigi surece. Zaten suanki transfer doneminde mutlaka en az 2 tane 20-24 yas arasi oyuncu almaliyiz, hem takimin genel yas ortalamasini dusurmek icin hem de ileriye donuk satma imkanini elinde tutabilmek icin. Tempolu ve hizli bir oyunu ancak genc oyuncularla oynayabiliriz.

Olur Bana uyar Williani da alalim Willian gibilerini de alalim. Ama hemen Satin almayalim. Kiralik + SA maddesi ile alalim. 1 sene içinde bir oyuncu nasil bir katki verecegini anlayamazsan zaten o oyuncuyu Satin almak pek mantikli olmaz. Luce Bu Tür transferleri cok basarili yapiyordu Shaktar döneminde. Öyle olsa Keske.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bein iyi tutturdu bu sene son yıllarda bukadar isabetli istihbaratı olan yoktu.

DEXYPMYXYAAqmDs

Tete

Yeni takimi taraftatin kalbini kiracak seklinde bir aciklama yapmis Albers.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kieran Gibbsi alalım sol beke orta sahayada Leminayı kiralayalım,Sneijderide 1 yıl daha tutalım,Mariano+Feghoulide gelirse bir tane yedek kaleciyle kapatalım gayet yeterli olur

Basın toplantısı kesin mi? Kulüpten böyle bir açıklama gelmedi zannediyorum. Sadece ASpor muhabiri bağlantı da öyle birşey söyledi. Kesinliği var mıdır?

Kieran Gibbsi alalım sol beke orta sahayada Leminayı kiralayalım,Sneijderide 1 yıl daha tutalım,Mariano+Feghoulide gelirse bir tane yedek kaleciyle kapatalım gayet yeterli olur
Bunlar gelsin yedek kaleci isterlerse ben olayım ücret de istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt