Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Chedjou'nun antrenmanda yaşadığı sakatlık sonucu sol ayak bileği kırıldı. Kamerunlu futbolcu sahalardan en az 3 ay uzak kalacak. (NTV Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneidjer, Mariano ve Feghouli'nin geldiği, Semih ile Cenk'in ayrıldığı, Selçuk'a teklif haberlerinin ciddiyet kazandığı bir gün olması dileğiyle.
Biri twitter de bunu yazdi:
Sevilla, Kolombiya'lı Luis Muriel'i transfer etti. İspanya'da ki AB dışı 3 yabancı kuralı Mariano transferini kolaylaştıran etken olabilir.
geldiğine pişman gitti takipçiler ahajsbsksjusbbelhandaın hesabı heckleyip kaçırmışlar galiba![]()
Yorumumu sabirla okudugun icin tesekkurler. Kisaca on yargili olmayalim demek istiyorum, simdi FM oynarmisin hic bilmiyorum ama onlarin data-base'i cok guvenilir bir kaynak oyuncularin 80-90% kismi icin. Sirf Brezilya ligini acip bir baksan mesela, 23 yaslarinda olan cok yetenekli adamlar bulunabiliyor. Iyi arayip taramak lazim. Bunlar benim icin scout transferi olarak gecer menajerler onermedigi surece. Zaten suanki transfer doneminde mutlaka en az 2 tane 20-24 yas arasi oyuncu almaliyiz, hem takimin genel yas ortalamasini dusurmek icin hem de ileriye donuk satma imkanini elinde tutabilmek icin. Tempolu ve hizli bir oyunu ancak genc oyuncularla oynayabiliriz.
Chedjou'nun antrenmanda yaşadığı sakatlık sonucu sol ayak bileği kırıldı. Kamerunlu futbolcu sahalardan en az 3 ay uzak kalacak. (NTV Spor)
Bein iyi tutturdu bu sene son yıllarda bukadar isabetli istihbaratı olan yoktu.
kaynak fotomaçYeni takimi taraftatin kalbini kiracak seklinde bir aciklama yapmis Albers.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
dedileronlar mariano dedi miydi ki
Kim yapacakmis basin toplantisini?Basın toplantısı kesin mi? Kulüpten böyle bir açıklama gelmedi zannediyorum. Sadece ASpor muhabiri bağlantı da öyle birşey söyledi. Kesinliği var mıdır?
Bunlar gelsin yedek kaleci isterlerse ben olayım ücret de istememKieran Gibbsi alalım sol beke orta sahayada Leminayı kiralayalım,Sneijderide 1 yıl daha tutalım,Mariano+Feghoulide gelirse bir tane yedek kaleciyle kapatalım gayet yeterli olur