- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
çok yakını okuduk ta bize mi papaya mı anlaşılmıyor
bizeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok yakını okuduk ta bize mi papaya mı anlaşılmıyor
Gianluca Di Marzio :: Galatasaray close to conclude a deal for Sevilla's Mariano
Galatasaray Türk tarafı Sevilla Mariano için yapılacak hazır bir teklif olduğu gibi başka anlaşma sonuçlandırmak yakındır. müzakerelerin çok ileri evrelerde devam etmektedir ve üç yıllık sözleşme Zaten oyuncu için hazır olabilir. Marcelo Robalinho, Menajeri, yakında bu teklif hakkında tartışmak ve bir gün daha gerçekleşmesi Daha Yüksek Oranda anlaşmaya daha yakın olabilmek için Sevilla ofislerinde olacak.
size google çevirisi.çok yakın lafını okuyabildiniz mi arkadaşlarD
ben çok abur cubur yedim 4 aydan beri ama hala aynıyım![]()
95 kilo olmus bu yasta![]()
Artık yerlilere eldekiler yüzünden hep çöp gözüyle bakıyorum. Ama deniz türüç sanki yasinden daha iyi olurligimizden maliyet olarak ve verim alınabilecek gibi 3 tane yerli var bence Ömer Ali,Deniz Türüç ve Musa Çağıran.....Cengiz gibi pahalı isimleri yazmıyorum
bunlar corchiayi alir bizede mariano kalir.
bonserviside yüksek olmaz gibi geliyor bana.
Gianluca Di Marzio :: Galatasaray close to conclude a deal for Sevilla's Mariano
Galatasaray Türk tarafı Sevilla Mariano için yapılacak hazır bir teklif olduğu gibi başka anlaşma sonuçlandırmak yakındır. müzakerelerin çok ileri evrelerde devam etmektedir ve üç yıllık sözleşme Zaten oyuncu için hazır olabilir. Marcelo Robalinho, Menajeri, yakında bu teklif hakkında tartışmak ve bir gün daha gerçekleşmesi Daha Yüksek Oranda anlaşmaya daha yakın olabilmek için Sevilla ofislerinde olacak.
size google çevirisi.çok yakın lafını okuyabildiniz mi arkadaşlarD
Volkan Şen 6.500.000 €'ya alınıp bedavaya gönderildi.
![]()
Artık yerlilere eldekiler yüzünden hep çöp gözüyle bakıyorum. Ama deniz türüç sanki yasinden daha iyi olur
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haber italyanca idi ama bi de ingilizcesini yayınladı di marzio.ben direkt ingilizceden Türkçeye çevirdim googellla.İtalyancadan ingilizceye çevirince anlaşmaya yakın olduğumuz yazıyor sanırım
Galatasaray is close to conclude another deal as the Turkish side has an offer ready to be made for Sevilla's Mariano. The negotiations are ongoing in a very advanced stage and a three-year contract may already be ready for the player. Marcelo Robalinho, his agent, will soon be in Sevilla's offices to discuss about this offer and get closer to a more and more likely to happen agreement.
hic birine para vermeyip, yerlerine alt yapi oyuncusunu a takima almak daha mantikli.yanlış anlaşılmasın saydığım oyuncuları mesela Selçuk,Yasin falan bunları gönderirsek isterim sayısal yerli açığı için