Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEXxek2XkAARm4P.jpg:large

95 kilo olmus bu yasta :)

Son düzenleme:
ligimizden maliyet olarak ve verim alınabilecek gibi 3 tane yerli var bence Ömer Ali,Deniz Türüç ve Musa Çağıran.....Cengiz gibi pahalı isimleri yazmıyorum

Gianluca Di Marzio :: Galatasaray close to conclude a deal for Sevilla's Mariano

Galatasaray Türk tarafı Sevilla Mariano için yapılacak hazır bir teklif olduğu gibi başka anlaşma sonuçlandırmak yakındır. müzakerelerin çok ileri evrelerde devam etmektedir ve üç yıllık sözleşme Zaten oyuncu için hazır olabilir. Marcelo Robalinho, Menajeri, yakında bu teklif hakkında tartışmak ve bir gün daha gerçekleşmesi Daha Yüksek Oranda anlaşmaya daha yakın olabilmek için Sevilla ofislerinde olacak.

size google çevirisi.çok yakın lafını okuyabildiniz mi arkadaşlar:DD

bunlar corchiayi alir bizede mariano kalir.
bonserviside yüksek olmaz gibi geliyor bana.

Kulüp yavaş yavaş temizleniyo

2013'den beri bu temizlik için bekliyoruz yıl 2017 Başardık

Gianluca Di Marzio :: Galatasaray close to conclude a deal for Sevilla's Mariano

Galatasaray Türk tarafı Sevilla Mariano için yapılacak hazır bir teklif olduğu gibi başka anlaşma sonuçlandırmak yakındır. müzakerelerin çok ileri evrelerde devam etmektedir ve üç yıllık sözleşme Zaten oyuncu için hazır olabilir. Marcelo Robalinho, Menajeri, yakında bu teklif hakkında tartışmak ve bir gün daha gerçekleşmesi Daha Yüksek Oranda anlaşmaya daha yakın olabilmek için Sevilla ofislerinde olacak.

size google çevirisi.çok yakın lafını okuyabildiniz mi arkadaşlar:DD

İtalyancadan ingilizceye çevirince anlaşmaya yakın olduğumuz yazıyor sanırım

Galatasaray is close to conclude another deal as the Turkish side has an offer ready to be made for Sevilla's Mariano. The negotiations are ongoing in a very advanced stage and a three-year contract may already be ready for the player. Marcelo Robalinho, his agent, will soon be in Sevilla's offices to discuss about this offer and get closer to a more and more likely to happen agreement.

Yaşı var ama Mariano'nun temposu ligin bayağı bir üstünde kalır.

İtalyancadan ingilizceye çevirince anlaşmaya yakın olduğumuz yazıyor sanırım

Galatasaray is close to conclude another deal as the Turkish side has an offer ready to be made for Sevilla's Mariano. The negotiations are ongoing in a very advanced stage and a three-year contract may already be ready for the player. Marcelo Robalinho, his agent, will soon be in Sevilla's offices to discuss about this offer and get closer to a more and more likely to happen agreement.
haber italyanca idi ama bi de ingilizcesini yayınladı di marzio.ben direkt ingilizceden Türkçeye çevirdim googellla.

Bu yıl alacağımız yabancı oyuncular ile şampiyon olursak tüpçü önümüzde ki sene yabancı sınırı getirir.
Türk futbolun da herşey Galatasaray'ın önünü kesmek için yapılır

Mariano-Vainqueur-Feghouli bunların üstüne b2b orta saha,sol bek ve yedek kaleci

mariano bu akşam bitecek galiba.kap yakın bence:o

yanlış anlaşılmasın saydığım oyuncuları mesela Selçuk,Yasin falan bunları gönderirsek isterim sayısal yerli açığı için
hic birine para vermeyip, yerlerine alt yapi oyuncusunu a takima almak daha mantikli.
Bence bu adamlarin hic biri, bizi yarim adim dahi ileriye getiremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt