Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
mariano bu akşam bitecek galiba.kap yakın bence![]()
La sergen ne hayalperest adamsın ya. Millete hayal satıyorsun anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mariano bu akşam bitecek galiba.kap yakın bence![]()
Tudor reis yaptı bu konuda ve transferler/ilgilenilenler konusunda takdirimi kazandıKulüp yavaş yavaş temizleniyo
2013'den beri bu temizlik için bekliyoruz yıl 2017 Başardık
hic birine para vermeyip, yerlerine alt yapi oyuncusunu a takima almak daha mantikli.
Bence bu adamlarin hic biri, bizi yarim adim dahi ileriye getiremez.
![]()
Bafetimbi Gomis hazırlık maçında, Igor Tudor’la işaretleşti, “Beni görmüyorlar” diyerek pas gelmemesinden yakındı. (Skor) https://twitter.com/CimbomFacts/status/884370867064635393/photo/1
Zaten full kadro alt yapi olmayacak ki, takimda su anda bence yeteri kadar yerli oyuncu var, 10 tane galiba. Geri kalan dört kisilik kotayi alt yapidan dolduracaksin, kolay maclarda bir, iki tanesini oynatacaksin. Yasini, Selcugu göndermekte para, bunlari almakta para.full tecrübesiz alt yapı oyuncuları ile bir şey yapamazsın,biraz hayalcilik oluyor öyle....altyapısı ile ünlü ajax,lyon gibi takımlar bile sene 1-2 oyuncu takıma alıyorlar öyle herkesi gönder yerlileri altyapıdan yapayım dersen ptt liginde altınordu ile kapışırsın
La sergen ne hayalperest adamsın ya. Millete hayal satıyorsun anca
Tudor, Östersunds maçını düşünerek antrenman temposunu düşürmeye başladı. Selçuk İnan takımdan ayrı düz koşu yaparken Östersunds maçında forma giyebilecek olması teknik ekibi sevindirdi.
Vay arkadaş
marianonun menajeri bugün sevillanın ofisinde olacak transfer pazarlıgı için.takip et haberleri anlarsın,o zaman hayalperestmiyim degil miyim.. .rahatsız oluyosan da beni engelle geç.umrumda degil.
ali naci küçük @nkucukk 12 dk.
sozlesmesi sene sonu bitecekSevilla 2 ab dışı adam aldı şuan 5 tane ab dışı isim var ellerinde 2 tanesini göndermeleri gerekiyor umarım 1i Mariano olur