Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vanq hala hazır tutuluyormuş la İmbula,Lemina gelmeyecek zaten. Alın şu adamı yoksa Hürriyet'e kalacaz

hic birine para vermeyip, yerlerine alt yapi oyuncusunu a takima almak daha mantikli.
Bence bu adamlarin hic biri, bizi yarim adim dahi ileriye getiremez.

full tecrübesiz alt yapı oyuncuları ile bir şey yapamazsın,biraz hayalcilik oluyor öyle....altyapısı ile ünlü ajax,lyon gibi takımlar bile sene 1-2 oyuncu takıma alıyorlar öyle herkesi gönder yerlileri altyapıdan yapayım dersen ptt liginde altınordu ile kapışırsın

183eeb6dd7389a788e1a2120d8a6fd63.jpg

Bafetimbi Gomis hazırlık maçında, Igor Tudor’la işaretleşti, “Beni görmüyorlar” diyerek pas gelmemesinden yakındı. (Skor) https://twitter.com/CimbomFacts/status/884370867064635393/photo/1

Adam napsın marsilyada payetten pas alırken burda yasinden sinandan pas bekliyo

full tecrübesiz alt yapı oyuncuları ile bir şey yapamazsın,biraz hayalcilik oluyor öyle....altyapısı ile ünlü ajax,lyon gibi takımlar bile sene 1-2 oyuncu takıma alıyorlar öyle herkesi gönder yerlileri altyapıdan yapayım dersen ptt liginde altınordu ile kapışırsın
Zaten full kadro alt yapi olmayacak ki, takimda su anda bence yeteri kadar yerli oyuncu var, 10 tane galiba. Geri kalan dört kisilik kotayi alt yapidan dolduracaksin, kolay maclarda bir, iki tanesini oynatacaksin. Yasini, Selcugu göndermekte para, bunlari almakta para.

Tudor, Östersunds maçını düşünerek antrenman temposunu düşürmeye başladı. Selçuk İnan takımdan ayrı düz koşu yaparken Östersunds maçında forma giyebilecek olması teknik ekibi sevindirdi.

Vay arkadaş

La sergen ne hayalperest adamsın ya. Millete hayal satıyorsun anca

marianonun menajeri bugün sevillanın ofisinde olacak transfer pazarlıgı için.takip et haberleri anlarsın o zaman hayalperestmiyim degil miyim.. .rahatsız oluyosan da beni engelle geç.umrumda degil.

Son düzenleme:
vainqueur bence cepte ama imbula ve lemina zorlanıyo hala.başka açıklaması yok .

Sevilla 2 ab dışı adam aldı şuan 5 tane ab dışı isim var ellerinde 2 tanesini göndermeleri gerekiyor umarım 1i Mariano olur

ESPN Muhabiri @JorgeNicola'ya göre,
Mariano G.Saray'a çok yakın.

marianonun menajeri bugün sevillanın ofisinde olacak transfer pazarlıgı için.takip et haberleri anlarsın,o zaman hayalperestmiyim degil miyim.. .rahatsız oluyosan da beni engelle geç.umrumda degil.

En az senin kadar takip ediyorum ve her gördügüme inanmamayı çoktan ögrendim :) Benim umrumda degilsin zaten burada milleti yok yere umutlandırıyorsun umrumda olan bu

Adnan Öztürk: "Gomis 32 yasında. 32 yasındaki bir oyuncuya 3 sene kontrat yapılmaz. 32 yasındaki futbolcuya bonservis de verilmez"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt