Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper brezilya ligini ciddi bilir yav. her dediği %100 doğru demek değil ama kulak verilmeli

Josef hakkında 12'den vurmuş adam.Maiconada iyi demiş Araoyada vasat zaten bu kadar çok kiralanıp dikiş tutturamayışından ötürü bile riskli transfer.

Adam iki hAftadır yedekten bile takıma giremiyor flamengo'da, gelecek bizim orta sahamızın ilacı mı olacak, en önemli mevki için mümkünse scouta başvurmasınlar, Belhanda'ya 8+2 verilmişse, en önemli ihtiyacımıza da iyi paralara çıkılıp sağlam biri alınsın kumara gerek yok

@alperocal

Josef Souza iyi oyuncudur, beğenirim ama Topal varken, hele de o paraya ultra gereksiz transfer.

Souza azıcık daha teknik, ofansif Topal'a göre. Topal azıcık daha sert, defansif ama fark yaratacak kadar değil. Aranguiz alınır o paraya.

Sao Paulo merkez oyuncusunda markadır, güvenilir, Avrupai oynarlar, kültürü bu ama kazıklanırsın. Kaka ucuza gittikten sonra akıllandılar.

bu adama mı guvenecez şimdi arao için:red:
Adam nokta atışı yapmış işte.Alırsan kazığı yersin demiş.Bu para verilmez bu adama demiş.Daha ne diyecekti.Sende de Tolga varken gidip Arao denen elemanı alırsan bir kazıkta sen yersin

Derrick Luckassen > PSV , 5 milyon €

wesleyle ilgili hala kulüpten haber yok nolacaksa olsun netleşsin artık

yaglı surat sıcaklarda eriyip asvaltamı yapıstı nedir

Josef 8 milyonluk oyuncu değil belki ama gömmeye de gerek yok. 2 senedir bizim ortasahada olsa kafadan 10'ar gol eksik yerdik.

@alperocal

Josef Souza iyi oyuncudur, beğenirim ama Topal varken, hele de o paraya ultra gereksiz transfer.

Souza azıcık daha teknik, ofansif Topal'a göre. Topal azıcık daha sert, defansif ama fark yaratacak kadar değil. Aranguiz alınır o paraya.

Sao Paulo merkez oyuncusunda markadır, güvenilir, Avrupai oynarlar, kültürü bu ama kazıklanırsın. Kaka ucuza gittikten sonra akıllandılar.

bu adama mı guvenecez şimdi arao için:red:

Ne var ki bunda Sergen? Bence hakli. Souza ve Topal hakkinda dedikleri dogru bence.

Tamam la öldürdünüz sergen'i,herkes destek olacak zannediyordu bence :D

Ortaya cikabilirsin sergen

18c932fb819a9cb4d5cdd885fb4a3bb0.jpg

Bunuda ben sormuştum geçen Dmden

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

25 yaşında Brezilya ligi dışına çıkmamış bir oyuncuyu ben almazdım açıkçası. İyi brezilyalıları zaten kapıyor avrupa kulüpleri erken yaşlarda. 5 milyon euroya avrupadan orta saha bulamıyor muyuz bana çok enteresan geliyor.

IBB Bekir'in sözlesmesini fesh etmis.

Adamlarin elinde stoper kalmadi. Yalcin'i yolladilar, Chedjou sakatlandi, Bekir'i yolladilar.

Oraya 2 transfer lazim simdi en az.

Jozef denen kazma teknik miymiş? niye hiç çalım atıp adam eksilttiğini görmedik?
teknik adam çalım atan adamdır.
topal ile hemen hemen aynı ayarda bir adam burada dediklerinde haklı, 8 numara için alper alındı ama oynayamadı.
2 tane 6 numara varmış gibi oynadı hep fener ve az gol yedi tabi.
ayrıca kazık yersin dediği yazdıkları içinde en haklı ve doğru kısmı.
ucuza oyuncu vermiyor Brezilya takımları.
tolgadan daha tekniktir sonuçta Arao.

fenerlilerin sabah aksam sövdügü josef bizim forumda deger görüyor demekki cidden halimiz kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt