Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlu müthiş vurdu direkten döndü. Pasları ara pasları maşallah maşallah.mirza cihanin çalım yeteneği de çok iyi

Altınordu mutlunun önünden yesin.guzel kapmışız ellerinden

Ali yavuz süper pozisyon hazırladı mustafa kapiya.mustafa aşırttı müdahale ettiler

Fırat güllü oyuna giriyo yedekten. u 19daki lükse bak

Fırat güllü oyuna giriyo yedekten. u 19daki lükse bak

Emre Akbaba GE LE CEK

2-3 hafta bizim için çok hareketli geçecek anlaşıldı. Belki de 5-6 oyuncu ayrılıp 5-6 oyuncu gelecek

ali yavuz super ara paslari verdi.forvet arkasında da oynar.favorim halil ibrahim bile yedekten oyuna girdi şu takimda.mutlu çok acayip ya

Ali yavuzun 3.asisti de yendi.mutlu süper atladı topun üzerinden.mutlu şimdi de müthiş calim atti.bu çocuğa ne icirmişler böyle

Halil ibrahim cok klas pas ali yavuz super ara pasi mutlu kacirdi ya

Sergen mest olmuş. Babaları bile Sergi kadar umutlu değildir bu çocuklardan. Ama ben aralarında saydığı adamlardan Mustafa Kapı’nın doğru hamle ile farklı bir konuma geleceğini düşünüyorum. Diğerleri gider gelir.

Bu takimin yedeklerini u 17ye versinler.yaziktir. hepsi ıyi.ali yavuzun 5.asisti yendi.mustafa kapı kacirdi

Sergen mest olmuş. Babaları bile Sergi kadar umutlu değildir bu çocuklardan. Ama ben aralarında saydığı adamlardan Mustafa Kapı’nın doğru hamle ile farklı bir konuma geleceğini düşünüyorum. Diğerleri gider gelir.
Mustafa her zmanki gibi iyi ama mutlunun oyunu ezdi herkesi

Hele şükür.3.gol geldi.sülocum soldan iyi geldi.ali yavuz atti

Arsenal.M.City maçını izliyorum da ŞL de bize gelmezler inşAllah. Her takıma 5 atma kapasiteleri var. Arsenal’i eziyorlar oyun olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt