Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlarda al sat yapmak zorunda ve su anda bildigim 3.5 milyon euro icerideler slimani kiralanacakmis yahu nasil oluyor bu peki ya 2 sene ve uzeri cezaya razi oldular ya herri ya merro diyip sampiyonluk kovalama pesindeler ya da yine birilerine son gün birini fahis fiyata iteleyecekler.
Sorsan is adamları dernegimiz var anca 2.el minibüs hibe etsinler

Şimdi bugün Denayer ve Ndiaye gelmezse daha alamıyoruz herhalde , Çünkü Denayer geçen sene PL'de transferin son günü gelmisti
Yo satma imkanlari var halen. Hatta bizim icin daha iyi olur aslinda. BPL takimlari araya giremez Ndiaye + Denayer Konularinda

Şimdi bugün Denayer ve Ndiaye gelmezse daha alamıyoruz herhalde , Çünkü Denayer geçen sene PL'de transferin son günü gelmisti
Yalnız geçen sene bizim de transferin son günüydü o yüzden öyle oldu şimdi biz 20 gün daha fazla transfer yapabilme süresine sahibiz EPL den fazla olarak

Hayir, PL bugün bitiyor.
Sezon öncesi bitmesi yönünde karar aldilar.
Yok geçen sezondan bahsediyorum , Denayer PL transfer döneminin son gününde gelmisti bizim ek bir 10 gün süremiz daha vardı hatta Latoyu falan almıştık oralarda transfer dönemi kapandığından.

Yok geçen sezondan bahsediyorum , Denayer PL transfer döneminin son gününde gelmisti bizim ek bir 10 gün süremiz daha vardı hatta Latoyu falan almıştık oralarda transfer dönemi kapandığından.
Anladim, ama tesadüf olmustur.
Biz kendi transfer pencerimiz kapanana kadar istedigimiz ülkeden oyuncu alabiliyoruz.

Cengiz yonetiminden hic bir yol olmayacak göreceksiniz.hic risk almiyorlar. Gerekirse oyuncu satacak ama eksikleri dolduracak

Lato Eylülde geldi Denayer 31 Ağustosta alakasızdı geliş tarihleri

Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Mutlu Doğan Aksu güzel oldu... Büyük potansiyeller

Bizimkiler ağlamakla meşgulken Fener Slimani'yi getiriyor,ilginç.Biz de alabilirmişiz aslında ama ağlamakla meşgullerdir muhtemelen dediğim gibi.

Skysports fener için Slimani haberini girmiş. Umarım bu transfer gerçekleşmez Slimani bu ligde iş yapabilecek bir forvet. Fener'in almasını istemem.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 e koyacak ortaha ve defans yok habire altyapıya oyuncu alıyorlar.Lan ilk önce bir ortahasaha defans alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt