GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 178

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
178/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0aac22a6cc41bf277cbab74f7af9a014.jpg

REISSSSSSS

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanki Tv'de "Dünyanın en pahalı transferi Neymar oldu" haberini izlerken "bu da para mı araou kone benim nargile param bundan fazla" bakışı atmış ve yüzünde pij bir gülümseme gerçekleşmiş gibi duruyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akhisar macindaki gomisin halini gözardi edip arkasindan aglayacak varsa kendi bilir

bu adam bizde kalsa bile oynamaz artik. rakiplerde bu herifi cözdü, 30 degil en formda haliyle 15 golü anca atar

penaltilari falan zaten kalecilere hediye ediyor dogrudan

penalti atacak forvet de bulunur. garry ve onyekurunun kanat oynadigi takimda vasat üstü bir forvet zaten kafadan 20-25 tane sallar

takimda bir sürü eksik var ve teklif gelen baska bi oyuncu da yok. artik carolün 750 bin eurosuyla kimi alirsiniz onun hesabini yapin

m cengize beceriksiz falan demenin bir anlami yok, 3-5 milyon feghouli ve belhanda gibi adamlara yillik ücret verirsen kimse almaz tabi

33-35 arasi bi oyuncuyu da anca araplar alir. gecen senenin hatrina teklif göndermislerdir. bu sene kalir ve is yapmazsa önümüzdeki sezonda elimizde kalir kimse bonservis falan vermez. bu kez de 4 m alip yedek oturacak forvetimiz mi olacak diye söylenip durursunuz

akhisar macindaki gomisin halini gözardi edip arkasindan aglayacak varsa kendi bilir

bu adam bizde kalsa bile oynamaz artik. rakiplerde bu herifi cözdü, 30 degil en formda haliyle 15 golü anca atar

penaltilari falan zaten kalecilere hediye ediyor dogrudan

penalti atacak forvet de bulunur. garry ve onyekurunun kanat oynadigi takimda vasat üstü bir forvet zaten kafadan 20-25 tane sallar

takimda bir sürü eksik var ve teklif gelen baska bi oyuncu da yok. artik carolün 750 bin eurosuyla kimi alirsiniz onun hesabini yapin

m cengize beceriksiz falan demenin bir anlami yok, 3-5 milyon feghouli ve belhanda gibi adamlara yillik ücret verirsen kimse almaz tabi

33-35 arasi bi oyuncuyu da anca araplar alir. gecen senenin hatrina teklif göndermislerdir. bu sene kalir ve is yapmazsa önümüzdeki sezonda elimizde kalir kimse bonservis falan vermez. bu kez de 4 m alip yedek oturacak forvetimiz mi olacak diye söylenip durursunuz
bu haysiyetsiz gomise haddini bildirmek maksadıyla gscimbom ailesi olarak sosyal medyada infial yaratıcak bişiler yapmamız gerekmiyor mu murat bey

Gomis'i çok severim hatta Arena'da imza gününe gittim ve 3 saat sırada bekleyip kendisine formamı imzalattım. Eğer yerine Modeste gibi birisi alınacaksa 11 milyon euroya satılabilir. 33 yaşındaki bir adamdan çift haneli bonservis kazanmak çok kolay bir iş değil. Tek korkum Gomis'in yerine daha düşük kaliteli birisi gelmesi. Beşiktaş gol kralı olan Gomez'in yerine Aboubakar'ı getirdi ve iş yaptı yine şampiyon oldu. Daha sonra ise Cenk Tosun'u satıp Negredo'yu getirdi elde patladı hem şampiyon olamadılar hem de büyük kazık yediler. Yani buradaki asıl soru Gomis'in satılmasından daha çok yerine kimin gelecek olması. Fatih hocaya güveniyorum ama yönetim için aynı şeyi söyleyemem o yüzden Gomis olayında kararsızım. Yönetim daha Carole'ü satamadı Gomis'i yerine daha iyisini alabilir mi işte orası muamma. Hakkımızda hayırlısı olsun.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt