GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 190

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
190/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20180816-121453.webp

Seytan ayrintida gizli ?

- Emre gelmek istiyor
- sezon sonu sözlesmesi bitiyor
- mesut bakkal gitmeli diyor
- alanya emresiz maclara cikmayi planliyor

bunlara ragmen bakalim nasil kazik yiyecegiz

Fener anlaşsa ne olur anlaşmasa ne olur? Fanatik Galatasaraylı Emre, Başakşehir'e gitmemiş Fener'e mi gidecek? Ayrıca Fenerbahçe adam satmadan nasıl bonservis verecekmiş biraz da gülelim.

ligue 1 dogru haberler verdi ama fenerin oyuncu satması lazım bonservis ile birini alması için.bu sefer palavra duruyo haber.kulüpler anlaşsa bile emre gitmez...transfer dönemi böyle haberler oluyo.ligue 1 de agır fenerli bi hesap bu arada bence

Oyuncu gitmek istemezse isterse real ile anlassinlar bos. Ama fener alirsa yönetimle iyi tastas gecerim

Sallamasyon haber olduğu çok belli. Fiyat arttırmak için yapıldığı aşıkar. Her şey futbolcuda bitiyor o yüzdende alanyanın eli kolu bağlı bu konuda, ya istedğimiz ücrete razı olacaklar yada 1 sene sonra ellerinden bedelsiz gidecek, o yüzden bize vermeye mecburlar.

fanatik cimbomlu adamın ne işi var fenerde. anca topuz olayı gibi olur işte fazlası olmaz, fenerde kazıklandığıyla kalır tabi olay gerçekse. ben ali koçun aziz kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyorum

fanatik cimbomlu adamın ne işi var fenerde. anca topuz olayı gibi olur işte fazlası olmaz, fenerde kazıklandığıyla kalır tabi olay gerçekse. ben ali koçun aziz kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyorum

alanya istediğiyle anlaşır.ama iş emrede biter.fenerin de al sat olayı var.tabi bunu hiç kimse konusmaz,fener alır denir.boş boş....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri