GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 198

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
198/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20180816_144015.webp

Yahu akbaba fb'ye mi gider gitse başaklara giderdi geçiniz onu.

Transfer yapmak değil mesele uyguna almak hala çözemediniz transfer manyağı oldunuz iyice ya her sezon 15 topçu mu alacaz ffp vurdu kafamıza kaç defa bir yavaşlayın artık.

Evet eksikler var ama para saçmayınca ha diyince topçu alınmıyor onyekuru gibi fırsat transferi lazım yada nagatomo gibi ne vericeği net belli topçu lazım iyi ve uyguna topçu bulmak şu dönemde çok zor övmekten şekilden şekile girdiğiniz fiko neden topçu almıyor kalecisi yok, stoperi yok, forveti yok, 10 numarası yok çünkü zor uyguna transfer yapmak kur yükselişi de üstüne tüy dikti zaten iyice.

AGA bizim durumlar bu kadar vahimse başkana yönetim kuruluna gerek yok fuzuli masraf.Koyalım kulübün başına bi tane muhasebeci para giriş çıkışlarını takip etsin sporcuların maaşlarını yatırsın yeterli.Nasıl olsa başkanla yönetim kuruluda aynısını yapıyor.

Burada ki herkes biliyor emre belezoğluda Galatasaraylıydı,
Adam ilk geldiğinde ne dedi, Galatasaray hiç bana teklif dahi göndermedi ki bende Fenere gittim dedi sonra Fenerli oldu.

Para konuşur bu işlerde,

Çok geç kalmayacaksın yok bu oyuncu Galatasaraylı ölümüne bekler neyi ve niçin bekliyor arkadaş?
Adam Galatasaraylısa Hem Galatasaray hem fener hem bjk teklif eder adam bizi seçer. ama bekleyelim bedava alalım geçin bu işi.Emre kaçarsa çok kötü olur, onu söyleyelim.

Ya hoca gider ya başkan devre arasını zor görür klup.

AGA bizim durumlar bu kadar vahimse başkana yönetim kuruluna gerek yok fuzuli masraf.Koyalım kulübün başına bi tane muhasebeci para giriş çıkışlarını takip etsin sporcuların maaşlarını yatırsın yeterli.Nasıl olsa başkanla yönetim kuruluda aynısını yapıyor.

Aynen bencede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri