Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gider mi gomis burada aliyor 3,5 milyon garanti arti bonuslar

Gidecek olsa , alacak kulup ona servet oderken bize ne bonservis odeyecek

Imkansiz

Önrümde hayatımda bu kadar rezil bir yönetim görmedim, Allah belamı versin görmedim.

Jem Paul Karacan döneminde bile Podolski transferiyle taraftar mutlu olmuştu bi nevi.

Sen ‘yellow friday’ dedin, gerekeni yaptık. Kombine dedin, gerekeni yaptık.

Bu ne lan? Ayıp be ayıp..

Kimse senden 10 milyonluk transfer bekşemiyor, istemiyorda. Ama diğer takımlar Ayew, Slimani ve Ospina gibi PL oyuncularını kiralayabiliyorsa, sen işi bilmiyorsun ağa, bırakın basın gidin şurdan

DkKs4DyXsAEp0Cd.jpg

Önrümde hayatımda bu kadar rezil bir yönetim görmedim, Allah belamı versin görmedim.

Jem Paul Karacan döneminde bile Podolski transferiyle taraftar mutlu olmuştu bi nevi.

Sen ‘yellow friday’ dedin, gerekeni yaptık. Kombine dedin, gerekeni yaptık.

Bu ne lan? Ayıp be ayıp..

Kimse senden 10 milyonluk transfer bekşemiyor, istemiyorda. Ama diğer takımlar Ayew, Slimani ve Ospina gibi PL oyuncularını kiralayabiliyorsa, sen işi bilmiyorsun ağa, bırakın basın gidin şurdan
Onyekuru PL oyuncusu, kim kiraladı?

Kiralama isi yapilabilir evet ama bizim maksimum zarar maddemiz de var sattigin kadar ala ek olarak

Ffp anlasmamizin metnini dikkatlice okursaniz hemen hemen hic hareket alani birakmadiklarini kendiniz de gorebilirsiniz

Garry giderse karsi kaleye top tasiyamayiz

Muslera ile birlikte en onemli 2 oyuncudan biri

takımda o kadar çöp varken bizi kaleye götürebilcek tek adamı satma düşüncesi nedir yani..

Vietto, Mitrovic, Schurrle, Fosu Mensah, Chambers, Seri, Zambo

Fulham Wolverhampton ile birlikte fena kadro kurdu

noluyoz lan.

Ospina bejekede
slimani febede

Keske menajer ile calisip Garry'i son gunlerde PL'e satsaydik

Hem yonetim rahatlar hem Fatih hoca transferde daha kolay hareket edebilir, 3-4 mevkiye oyuncu alirsin/kiralarsin

Belhanda ve Feghouli'ye teklif olmadigina gore mecburen birini satmaliyiz, yoksa bu kadro ile SL'i gectim ligin deplasman maclarinda puan kaybetmeye devam ederiz

Ya bi git şurdan kafa mı buluyon cahil herif

1 PL maçına çıkmamış herifi opsiyonsuz kiraladın. Kına yakarsın.
Forum ergen kaynıyor cidden. Ayew gibi bitmiş oyuncuya 15 milyon opsiyon koydursan ne olur koydurmasan ne olur, alamayacan zaten. Slimani 2 sezonda 1 gol atmış ve opsiyonsuz.

Seni dışarı alalım.

Emre Akbaba-Denayer alınsa yeterli olur. Gomisin ölü toprağı üzerinden atacağını varsayıyorum.

Forum ergen kaynıyor cidden. Ayew gibi bitmiş oyuncuya 15 milyon opsiyon koydursan ne olur koydurmasan ne olur, alamayacan zaten. Slimani 2 sezonda 1 gol atmış ve opsiyonsuz.

Seni dışarı alalım.

Hahaha tabi tabi bitmiş.

Feghouli akıyo anasını satim sağ kanatta.

Boş yapma ya.

Bu Cengiz tayfası bi defolup gitsin şurdan.

Cengiz’i sevmeyen Dursuncu ilan ediliyor.

Yapamıyor işte herif. Antebin köyünden gelmiş, futbolun ‘f’sinden anlamayan herif başkan oldu sırf yokluktan.

Yarın sezon başlıyor, gram heyecan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt