Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
Emrenin Fenerbahçeye gitmesi söz konusu değil. Para koparmaya çalışıyorlar. NTVspor yine kendini belli etti.
aynen,emrenin fenerle anlaştıgını sanmıyorum ama eger gittiyse onun da sonu malum.fenerliler daha 2 gün önce bozguna ugradı,bu tarz transferlerin kıclarına kazık olarak girdiğini cabuk unutuyolarultraslan suclu
kanal kapandı iyi de,son dk bile dememişler.tuhaf haberaha buyur burdan yak. fbtvspor hemen müjdeyi vermiş. it herifler
aynen,emrenin fenerle anlaştıgını sanmıyorum ama eger gittiyse onun da sonu malum.fenerliler daha 2 gün önce bozguna ugradı,bu tarz transferlerin kıclarına kazık olarak girdiğini cabuk unutuyolar
Emre ne yapsın daha? Cengiz dur ben parayı vereyim senin yerine mi desin?Haber doğruysa Alanyanında Emreninde bizim yönetiminde Allah belasını versin.
e bizde o rakamları önermiştikfenere giderse pek üzülmem acikcasi, öyle müthis topcu da degil
yüksek bonservis + maas ödesinler iyi olur
ntv 3 milyondan bahsediyor
Beklesin 6 ay o da.Ölmez yaEmre ne yapsın daha? Cengiz dur ben parayı vereyim senin yerine mi desin?
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burda çok bilmiş arkadaşlar haftaya oynatıyordu arkadaş şu konularda benimle aşık atmayinGarry en az 3 hafta yokmus
Bence yönetim basına haberleri pohpohluyor bizleri uyutuyor ya da uyutmaya çalışıyore bizde o rakamları önermiştik
3-4 milyona gidecekse,feneri de kabul ediyosa gitsin.abartılacak bi transfer degilEmre ne yapsın daha? Cengiz dur ben parayı vereyim senin yerine mi desin?
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin başkanında ikna ya da aracı koyma kabiliyeti yoksa hiç Emre'de suç bulmayalım. Bu biraz da çevre işi , çevren geniş olacak ki aracı koyasın. Menajer falanla da olmuyor işteBeklesin 6 ay o da.Ölmez ya