GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 224

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
224/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu transfer de alper potuk olayına döndü haftalarca uğraşan konuyu sakız gibi uzatan yönetim ve araya girip 1 günde transferi bitiren ezik şikeciler. iki transferde de karşı tarafın başkanları fenerliydi.

Ndiaye'ye verilen maaşla Emre Akbaba çok rahat biterdi ve bizim oyuncumuz olurdu Ndiaye seneye geri dönünce bakalım para olmadan kimi alacağız

trans
Ya 26 yaşındaki adama Uefa ile anlaşma yaptığın sene sözleşmesi bitmesine bir sene kalmışken 3M verdi diye beceriksiz falan diyeceksen (ki normal ederi en fazla 5 ) bence dümdüz bir transfer taraftarısın başka birşey değil.

transfer taraftarı değilim bu bir takımda Türk yok bu 2 bu takımın emre gibi oyunu dikine oynayabilen frikik atabilen uzaktan sert şutlar atabilen birine ihtiyacı var bu üçç.Tamam mı kardeşim

trans

transfer taraftarı değilim bu bir takımda Türk yok bu 2 bu takımın emre gibi oyunu dikine oynayabilen frikik atabilen uzaktan sert şutlar atabilen birine ihtiyacı var bu üçç.Tamam mı kardeşim

Tamam değil. Yönetim transfer konusunda beceriksiz ama Emre konusundaki tutumları gayet iyi. Kimseyi zengin etme yeri değil burası.

Cavusoglu denen fbli hirbo kirso basganlari satilmis medya ya yel atmiyorsa bende bilmiyorum 2 3 kurus daha fazla koparirim hesabi

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kanımca bu iş bitti. o fenerli pezo hasan zaten başından beridir şikecilerin işin içine girmesini bekliyordu anında sattı futbolcuyu fenere ikna işini bile o yapmıştır emin ol. bu dakikadan sonra alanyasporun küme düşmesi şampiyonluk kadar sevineceğim bi durum olur.

Ortalığı kızıştırıyorlar daha çok para kapayım diye alanyanın ilk günden beri istediği bu biz 3 milyon bile vermiyorduk şimdi fb 4 verdi diyorlar bizden 5 almak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri