GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 250

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
250/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav arkadaş ne fesat adamlarsınız bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki ?

1 senedir adı bizimle anılıyor geleceğine inanmadınız 2 tane fener haberi düştü diye "fener'e hayırlı olsun " "Galatasaray 'lı olduğu halde fener 'e gitti" "futbolda en önemli şey paradır"

Bir durun transfer bir sonuçlansın bize gelmezse ondan sonra sallayın kime sallayacaksanız. Bu arada Emre eğer Galatasaray 'a gelmezse bence suçlusu Emre değil bizim yönetimimizdir 1 senede transferi bitiremeyen yönetimimiz ...

Yav arkadaş ne fesat adamlarsınız bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki ?

1 senedir adı bizimle anılıyor geleceğine inanmadınız 2 tane fener haberi düştü diye "fener'e hayırlı olsun " "Galatasaray 'lı olduğu halde fener 'e gitti" "futbolda en önemli şey paradır"

Bir durun transfer bir sonuçlansın bize gelmezse ondan sonra sallayın kime sallayacaksanız. Bu arada Emre eğer Galatasaray 'a gelmezse bence suçlusu Emre değil bizim yönetimimizdir 1 senede transferi bitiremeyen yönetimimiz ...

Bence yönetim de değil Alanya Başkanı'nın inatı.

Bu paraları koparmanın verdiği mutluluk gülüşü gibi geldi bana o yüzden Fener'e gitmiştir. Neden bu kadar gündem oldu onu da anlamadım 2 sezon önce alt Türkiye alt liginde oynayan bir oyuncu, son yıl iyi istatistik yapmış eyvallah da ne vereceği meçhul hele böyle sürüncemeden sonra umarım bize gelmez hiç istemem açıkçası böyle transferlerden kimseye hayır gelmez.

Bence yönetim de değil Alanya Başkanı'nın inatı.
Bence Alanya başkanıyla alakalı bir problem yok nasıl ki biz geçen sene Bruma 'yı aynı durumdayken 12 mil. € karşılığında sattıysak Alanya başkanı da takımının en formda,vitrin yapmış adamını iyi bir paraya satmaya çalışıyor

Bizim futbolcu satmadan adam alamayacağımız çok belli hani ne teklif yapmış olabiliriz ki E.Akbaba için Alanya 'ya ? Carole gitse bile yine eksideyiz al-sat dengesinde öyle tatmin edici bir bonservis teklif ettiğimizi hiç zannetmiyorum. Yönetim de bunu biliyor adam satıp sıcak para girişi sağlamak yerine 51616161 aydır Emre için Alanya Başkanı'yla pazarlık yapıp duruyoruz

Yav Allah aşkına daha bugün yeni teklif yapmışız adamlara bu güne kadar ne yaptı bu yönetim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri