GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 258

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
258/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbaba da tff2.ligde ,tff 1.ligde oynadı.olayın aslını kavrasanız sıkıntı yoktu.dogan can da onun gectiği yollardan geçti,daha iyiydi.yapacak bişey yok anlamak istemeyene
Ona da vakit gelecektir hatta zamanı geldiğinde formayı alacaktır mesela Ndiaye'de Bodo diye norveç liginde orta sıralarda oynayan bir takımdan geldi ama Emre gibi o da 2 senede kendini gösterdi. Bu kadar çok teklifi reddedip bizi isteyen adama da kapıları açmak lazım o gerekli fedakarlığı yapıyor bizde ona bu şansı göstermeliyiz Terim'le beraber üst düzey seviyeye çıkıp yıllarca bu kadronun direk yazılacak oyuncusu da olabilir

Ona da vakit gelecektir hatta zamanı geldiğinde formayı alacaktır mesela Ndiaye'de Bodo diye norveç liginde orta sıralarda oynayan bir takımdan geldi ama Emre gibi o da 2 senede kendini gösterdi. Bu kadar çok teklifi reddedip bizi isteyen adama da kapıları açmak lazım o gerekli fedakarlığı yapıyor bizde ona bu şansı göstermeliyiz Terim'le beraber üst düzey seviyeye çıkıp yıllarca bu kadronun direk yazılacak oyuncusu da olabilir
emre gelsin,gelmesin diyen yok ama bi fener muhabbetinden 12 saat aynı adam konusuldu.8 numara yok,stoper yok,forvet yok takımda.bunlar önemli

Hoca Emre gelirse özellikle iç saha lig maçlarında Fernando-Akbaba-Belhanda yapar.

Bunu adım gibi biliyorum. Fakat deplasmanda bu kırılganlık devam ederse sıkıntı olabilir.

Herşey Emre ile Belhanda arasındaki uyuma bağlanıyor.

CL deplasmanlarında ise Donk-Fernando yapıp önlerine kim daha formdaysa Emre yada Belhanda şeklinde oynatabiliriz.

emre gelsin,gelmesin diyen yok ama bi fener muhabbetinden 12 saat aynı adam konusuldu.8 numara yok,stoper yok,forvet yok takımda.bunlar önemli
Daha vaktimiz var üst üstte 2 hafta Samiyen'de oynuyoruz haftaya pazar'a kadar 3 transfer'de biter diye düşünüyorum Trabzon deplasmanına eksiksiz gideriz.
Emre'nin konuşulması normal o bizi istiyor biz onu istiyoruz sonuç olarak da çocuğa şu an kim bilir ne baskılar yapılıyor ama direniyor bu tarz olaylar kolay değil umarım transferi gerçekleşir ve iki tarafta mutlu olur

A Spor'da Tolga-Muslera ve Volkan aynı kefeye kondu hadsiz bir yorumcu tarafından.
Kanal menüsünden Aspor'u kaldırdım.
Adam kaleci çok önemli değil diyor Brezilya yıllarca kalecisiz başarılı oldu diyor andaval yaa şaka gibi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A Spor'da Tolga-Muslera ve Volkan aynı kefeye kondu hadsiz bir yorumcu tarafından.
Kanal menüsünden Aspor'u kaldırdım.
Adam kaleci çok önemli değil diyor Brezilya yıllarca kalecisiz başarılı oldu diyor andaval yaa şaka gibi

evet taffarel-dida-julio cesar-allison kesinlikle berbat kaleciler.:dans:

Su an dunyanin en iyi futbolunu oynayan takimlarindan biri City. Orta sahasi:

---------- Fernandinho -----------
David Silva ---- Kevin De Bruyne

Artik "8" denilen sey eskisi gibi degil, cesit cesit 8 var.
Bu sistemi o takımdan baska kimse oynayamaz.
Chelsea ve Manu bile oynayamaz.
O adamların inanılmaz bir sistemi var ve buna yönelik bu kadroyla çıkıyorlar.
Böyle oynayamayız.
%80 topa sahip olan bir sistem bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt