GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 272

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
272/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün yönetime laf eden arkadaşlar şimdi ben ergence ortaya atladıgınızı söylesem bir sürü laf yiyecem ama öyle.anlamadan bilmeden emre akbabayı al emre akbabayı al yönetim emre akbabayı al ....al işte adam anlattı,konusun bilmeden

Aynen Alper transferine döndü bu fenerin amacı oyuncu değil ki ihtiyacida yok amacı psikolojik üstünlük kurmak camiasina güven vermek o yüzden saldırıyor ve nasıl oyuncu satmadan alıyorlar hala anlamadım

dün yönetime laf eden arkadaşlar şimdi ben ergence ortaya atladıgınızı söylesem bir sürü laf yiyecem ama öyle.anlamadan bilmeden emre akbabayı al emre akbabayı al yönetim emre akbabayı al ....al işte adam anlattı,konusun bilmeden

Ağa biz zaten konuşmadıkları için kafayı yiyoduk. Şimdi işin aslını öğrendik. Böyle böyle anlatsınlar işte.

Emre'nin 3 sene daha kontratı olsa dahi 7 milyon etmez.
Bu adamlar çıldırmış olmalı.
Adamlar bile bile Fenere vermek istiyor.
Hatta iddia ediyorum Fener bu adama bonservis falan ödemeyecek.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fenerlilerin çoğu şerefsizler ordusu kulüpçülük konusu olduğunda.

İstisnalar mevcut olabilir ama ben tanımıyorum duymadım görmedim.

Pislik herifler işte.

Emre'nin 3 sene daha kontratı olsa dahi 7 milyon etmez.
Bu adamlar çıldırmış olmalı.
Adamlar bile bile Fenere vermek istiyor.
Hatta iddia ediyorum Fener bu adama bonservis falan ödemeyecek.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alanya baskanı fenerli olsa bile o iş paraya bakar.mümkünü yok.zaten 1 mlyon fazlası için şerefsizlik yapıyo

Şöyle düşünün karı bize aşık bizle yatıp kalkıyor, babası ve kendine bunu yedirebilen kızı isteyen kötü kalpli adam hala diretiyor.

Türk filimleri hep mutlu sonla biter, bitmese bile bu ülke kültürü bunu unutmaz, antipatikleştirir, dışlar, kınar, yürü be köroğlu Bolu beyinin .... !

Fatih Hoca Marchisio'ya çökmek için neyi bekliyorsun ya.
aynen
DkyhrxAWsAABPQ-.jpg:large

antudakı kusun yazdıgına bak karakter diyor bide

tam tersine ali koç şuanda çok doğru davranıyor.

6snin planlarına ciddi ket vuruyor.

herifler emreyi cüzi bir fiyata almayı planlarken ali koç fiyatını arttırdı ve 6snin ne kadar yüzsüz bir camia oldugunu tekrardan gösterdi.
6s emreyi alacaksa bile bonservisini cüzi fiyata alamayacak ! kesinlikle aradan çıkmamalıyız

Bu herıflere bundan sonra her ortamı zehir etmelıyız!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt