Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E6703065-0062-4AC4-8BEF-F22EDD8A8A81.webp

nef ciddi olanak sagladı demiş albayrak.paranın yarısı neften belli.tolga gider.ndiaye gelirse belhanda satılabilir,emre de var çünkü

ndiaye ve emre akbaba demek belhanda gidebilir demek

Emre'nin yaşı gereği bir Selçuk etkisi yapacaktır umarım kendisine iyi bakar ve yıllar boyu nice şampiyonluklar kazandırır.

Muslera

Mariano Serdar Transfer Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Emre Onyekuru

Gomis

(Garry sakat en az 3 hafta yok)

Carole da gittigine gore 2 yabanci hakkimiz daha var, kaldi stoper ve forvet​

Carole gitti akbaba geldi :tbr:

şimdi sırada

gomis out modeste in :cigara:

sonra da belhanda out ndiaye in :dans:

Abdurrahim Albayrak: "Bugün size bir transfer açıklayacağız Allah'ın izniyle. Bunun da büyük kısmını, açık konuşuyorum, sponsorumuz Nef karşılayacak."

paranın büyük kısmı 2,5 milyon falan yapar aga.teşekkürler tekrardan erden timur

____Fernando___
Belhanda-Akbaba

Böyle mi oynarız acaba

Gözlerimi kapatınca afrikanın bağrından kopup gelmiş anadolu takımı topçularının bu orta sahayı yaldır yaldır geçtiklerini görüyorum.

Bu kurguda olacaksak Belhanda yerine bir ciğersiz lazım bize. Savunmada kimse adam takip etmez bu şekilde. Fernando çaresiz kalır.

emre'nin gelişi güzel oldu, sol ayaklı skor katkısı yapan orta sahalar candır. şimdi tolga'yı elden cıkarıp ndiaye veya benzer tipte bir oyuncu alarak orta saha transferini bitirmeliyiz. ndiaye, emre, belhanda, selçuk, fernando, donk ile güzel rotasyon oluyor.

Aboubakar hayali kurmayalım arkadaşlar Sevilla 20m verdi alamadı sonra Andre Silvaya yöneldiler.Aboubakar da Portoda mutluyum tarzında acıklama yapti geçen mümkün değil kiralamazlar

Ndiaye+Denayer+forvet gelsin Belhanda gitsin amin

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Akbaba h.o.!
Az önce Emre'nin kapıcısının oğlunun arkadaşı ile konuştum. Eved demiş...Akşam yemeğinden sonra imza atacak dedi. Hatta teyit ettirmek için Alanya'da tatilde olan arkadaşımı aradım, oradaki resepsiyonist halis muhlis Alanyalı'ymış ve o çevredekilerin çoğunu tanıyormuş. O da eved demiş...

Eved...

Reissss hgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt