Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhatsApp_Image_2018-08-17_at_19.03.11.jpg

Al sat dengesinde emre whitefather geldiğine göre kesin satılacak oyuncular var

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

36 yasında la.yaklasık 750 milyon dolar serveti var bu yasta.kendi başarısı.nefi de 2010da kendi kurdu.

Kişisel geliri Ali Koç denen soyadının arkasına sığınan zevat ile aynı.

Bu arada M.Cengiz, Ali Koç'un olduğu yerde ezilir diyen boşboğaz muhabir müsveddesine de selamlar. Galatasaray markasını adını kimse hafife almaya kalkmasın hele Galatasaray'lı olduğunu iddia edenler.

Emre son iki senede 20 gol 15 asist yapmış Alanya gibi bir takımda 8-10 karışık oynadı bu süreçte çok katkı verecek çok

güçlü bi gruba düşersek deplasmandaki maçları izleyemem heycandan.yani olası fark yeme durumunda fatih hocanın üzüntüsünü görmek istemiyorum.çünkü yavsak rakipler arayı maalesef cok actı.ve fatih hocanın zerre günahı yok kötü sonuclar olursa.bunu şimdiden söyleyim.hepimiz hazırlıklıyız zaten.insallah golleri kaçırır dururlar

Gomis 10-11 arasına gidip Modeste+stoper+8 numara gelse çok iyi takım oluruz.Ocak ayında da Belhanda yollansa al-sat dengesinde +ya geçeriz. Ben hala sürpriz bir orta saha hamlesini temenni ediyorum.

Yerliler

İsmail Çipe-1995
Serdar Aziz-1990
Ozan Kabak-2000
Ahmet Çalık-1994
Selçuk İnan-1985
Celil Yüksel-1998
Emre Akbaba-1992
Yunus Akgün-2000
Sinan Gümüş-1994
Muğdat Çelik-1990
Eren Derdiyok-1988

Elimizde Tolga ve Tarık hariç 11 tane futbolcu var. Bunların 4'ü alt yapıdan çıkan aslanlar. Serdar, Muğdat, Emre gibi de taraftar futbolcularımız olacak.

Ama daha 1-2 takviye lazım buraya. Bir kaleci, Çalık yerine bir stoper,ve bir bek gelmeli.

Başkan “becerikli” kelimesinden bir yerlere laf çakmış, tabiki fb yalaması Futbol Arenada hemen hocayla bağdaştırmış.

gel bakalım cerci gel bakalım cm efsanem

furkan korkutu atletico madrid de istemiş daha önce ,sözlükte gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt