Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya ligi de bitiyor bugün transfer dönemi,kiralık stoper düşer mi takımlara bakmak lazım

Nevzat'a bak, köstebek bulmuş galiba.
Carole'un gidişini bonservisi ile duyurdu.
Emre Akbaba için medya fenere gitti derken dün üçe çıktığımızı ve oyuncunun bizi istediğini yazdı.
Muhabirler olarak Onyekuru transferini de ilk o yazdı. Ndiaye de doğru çıksın.

Nevzat'a bak, köstebek bulmuş galiba.
Carole'un gidişini bonservisi ile duyurdu.
Emre Akbaba için medya fenere gitti derken dün üçe çıktığımızı ve oyuncunun bizi istediğini yazdı.
Muhabirler olarak Onyekuru transferini de ilk o yazdı. Ndiaye de doğru çıksın.
Ndiayeyi yazdı mı renktaş bu nevzat

takimda ederine göre para alan oyunculara bakiyorum da sayisi cok az

-mugdat
-sinan
-rodrigues
-onyekuru
-linnes
-mariano
-maicon
-nagatomo
-ahmet (aslinda fazla ama malaga kabul etmisti bu adamin parasini ödemeyi, her türlü gönderirsin yani)

diger oyuncularimiz dünyanin hic bir yerinde bizde aldiklari paralari alamaz. arabistan, katar vs. ayri tutuyorum.

Savaş Çorlu: Yönetim toplantısında Fatih Terim ve Albayrak, Emre Akbaba’yı arıyor. Konferans yapıyorlar sonra Terim masadan kalkıyor. Emre’yi alın diyor. Red Report on Twitter

hozammmmmmmm

yabancı sınırı düşse bile şuan ilk 11 için Serdar ve Emre oldu...bana kalırsa Bursa'dan Harun'u ya da Okan'ı almak lazım kaleye gelecek sezon Muslera'yı gönderip öyle aksiyon alınabilir böylece

carole köründen 750b euro kazanmak büyük bir başarıdır. tebrikler cengiz bey

Belki ütopik gelebilir ama geçen seneki kadar servis yapabilsek bence Rodallega Gomis kadar gol atar aşağı yukarı. Rodegalla hatta daha farklı son vuruş stillerine sahip bence Gomis'e nazaran he Galatasaray'ın 1. forveti 33 yaşındaki Ts yedeği mi olmalıdır derseniz ona eyvallah da hala 8 numaramız yokken olmayan paramızı bir 10 numara harcadığımızı hatırlatmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt