Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan sadece başkan değildir. Bazı şeylerle mükellef kardeşim. Dün kendisine baya salladım pasifliklerinden dolayı. Benim fikrim,çıksın desinler ki biz transfer yapamayacağız şu kadar zaman bizde saygı duyalım arkalarında duralım.

Abi biliyorum ama gündem çok yoğun. Eksik kaldığı yanlar çok ama adam hayatında girmediği tempoya girdi.

Bir yandan kendi şirketi bir yandan biz ülke ekonomisi ortada. Biraz zaman iyi başkanlık transferlerle olmuyor ki ben onu söylüyorum.

Güzel adam işi biliyor finans anlamında. ee Hocamızında arkasında Allah bozmasın şimdilik daha ne isteyelim ki?

Radyoda canlı yayına konuk olan Umut bozok, Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'a da selamlarını iletirken, ''Gönlüm Galatasaray için atıyor. Fransa için konuşursam Lyon'u ve altyapı için yaptıklarını takdir ediyorum. İzlemesi çok güzel bir takım. Eğer bizi dinliyorsa başkan Jean-Michel Aulas'a da 'Merhaba' diyorum'' ifadelerini kullandı.

:cry:

200w.gif

Cocugun taraftarlik yaptigi takimin binlerce taraftari simdi onu futbolcu olarak karsiliyor.

Kim bilir nasil bir duygudur be

Albayrak'ın Beşiktaş başkanına da sorduk dediği transfer Manuel Fernandes'miş bazı twitter hesaplarına göre.

Biliyorum imkansız ama Gomis'i araplara iteleyip şu iki arkadaşı alsak 1 yıl transfer istemem.

brazil-national-team-captain-miranda-during-the-soccer-2015-brazil-picture-id526933810

18857.jpg

Gomis gitmezse umarım geçen sezonki gibi performans gösterir yoksa sıkıntı

Enes Ünal konusunu bence de zorlayabiliriz Enes galiba Galatasaray'lıydı bu sene kiralık seneye satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt