- 2 Temmuz 2011
- 140.178
- 60.255
- 5.628
bu arkadas gibi bilenler yorum yaparsa iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya ilk giden THY görevlisi sen degilsindir herhalde. Senden önceki nerede yasadıysa sen de orada yasarsın.Öyle de Sertan kriz döneminde oraya yerleşmek için binlerce Türk lirası para vereceğiz. Sadece uçak bileti olsa iyi, şimdi bunun evi,ıvırı zıvırı tonla masraf çıkacak. Bir de 12 Kasım'da göreve başlamam gerekiyor. 3 ay içerisinde ben orada nasıl ev düzeyim. Şimdiden bakmaya başladım. Stüdyo tipi dayalı döşeli ev fiyatları araştırmasına lakin bulmak mesele gözüküyor. Booking'de bakıyorum fiyatlara çok pahalı ne yapacağız kara kara düşünmeye başladım.
Maalesef ilk görevlisi olacağım. İceland Air ile koordinasyonlu uçuş gerçekleştirildiğinden THY ofisi yoktu. Açıldı ama Türk personel olarak ilk olacağım.Oraya ilk giden THY görevlisi sen degilsindir herhalde. Senden önceki nerede yasadıysa sen de orada yasarsın.
Çöplera
Çöpiano Çöpcon Çöpdar Çöpatomo
Çöphanda Çöpnando Çöpçuk
Çöphouli Çöpmis Çöprigues
Allah kolaylık versin oyleyse.. Sahsen merak ettiğim bir yer İzlanda.. İmkan olsa senin yerine gönüllü giderdimMaalesef ilk görevlisi olacağım. İceland Air ile koordinasyonlu uçuş gerçekleştirildiğinden THY ofisi yoktu. Açıldı ama Türk personel olarak ilk olacağım.![]()
okÜye Görüşü - Kiralanma İhtimali Bulunan Forvetlerin Listesi @Sergen Zeren senlik liste hazirladim sunlara bak da 3-5 adam cikar la. ingiltere'de uygun isimler var, italya'dan da bacca gözüme carpti.
Tarihi diplerine yol aliyor fb hisseleri , ilgilenenler icin yarin alim firsati verebilir[/QUOT
beter olsunlar tarihten silinsin ermeni takımı
Çöp Negredoya 5.5 milyon Avro bayılmış bir takımın genel manada düze çıkması mümkün değil, ratingi fazla olmayan bir kulüp Beşiktaş kusura bakmazsan ben senin o tablo konusunda söylediklerine katılmıyorum. Beşiktaş bizden önce batacak bir ekip diye düşünüyorum. Ha şunu dersen anlarım, az zarar ile atlatabilir bize göre ama oda aktif büyüklükten kaynaklanan bir durum. Beşiktaş'ın pazar değeri 1 ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ki 5'tir. Beşiktaş'ın batması Galatasaray'a göre küçük gözükebilir ama Beşiktaş gözünden bakınca gayet batılabilir. Yoksa Fikret Orman'ın yaptığı tek mantık başarı için kiralık formülünü bir kaç sezon uygulamasıdır. Ama üç sezon topladığı geliri gidip tek oyuncuya basabilecek kadar da gözü dönebiliyor. Ayrıca şu Çine verilip bedavaya transfer edilen isimler görünce işin içine bir aklama olgusu yerleştiği de tartışılmazdır. Fikret Orman şu anda atanamamış Aziz Yıldırım olarak ortada duruyor. Asıl o gittikten yada Beşiktaş yine klasik şekilde 7 sezonda bir şampiyon olmaya başladığında gerçek tablo ortaya çıkacaktır.Iki senedir dogru isler yapiyorlar diye bjk yi her soyledigimde boyuna tepki gordum
Hep bjk li olmakla filan suclandim durdum , tablo ortada
Besiktas da batabilir ama su tablolari inceleyen ilkokul ogrencisi bile dogru hamleleri kimin yaptigini gorebilir