Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon baskanı denayer falan dememiş,lequipe denayer demiş galiba.lyon baskanı sadece cityden savunmaya birini alıcaz acıklıycaz demiş diyolar

Nurullah tam olarak da demek istedigim bu ne albayrak nede baskanin davranışları dogru eğer iyi yönetiliyor olsaydık sabah ki ataga olmazdi. nede sonra hak etmedi derecede alanyanin baskanina saygi gostermek zorunda kalirdik.
yöneticilik yönetmek zaten bu yüzden zor. şimdi senle hem fikiriz.

Eyvallah hocam.

Benim derdim her iyi veya kötü olan şeylerden sonra başkana giydirilecek bir şey çıkınca geriliyorum artık.

Adam zor durumda bunu görmemek çok büyük ahmaklık olur. Bir yandan ülke ekonomisi bir yandan Apo'nun açıklamaları.

Hocam da bu aralar üstüne gidiyor haklı olarak başkanın. Mesela borçları tl'ye çevirip 2 bankaya indirmesi hiç gündem olmuyor laf arasında ettiği sıradan klasik cümlesi olay oluyor. O yüzden dayanamayıp çıkış yapıyorum.

stoper alınır donk falan yazmayın,sol stoper olsun ki sol beki de yedeklesin,hocanın planı budur

Trt de Alp pehlivan Donk stoper oynayacak onun yerine santrafor ve orta saha gelir minvalinde konuştu

Bir de Tarık ve Tolgayı şutluyormuşuz

Çok kesin konuşuyordu sanki bir şeyler biliyormuş gibi

Dk1QAmmXoAEh6WF.jpg

Trt de Alp pehlivan Donk stoper oynayacak onun yerine santrafor ve orta saha gelir minvalinde konuştu

Bir de Tarık ve Tolgayı şutluyormuşuz

Çok kesin konuşuyordu sanki bir şeyler biliyormuş gibi

Tercüman Mert yumurtladı mı acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt