Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar yazmışsın ama önemi yok bunların artık. Hocanın bu herifi beğendiği filan yok zaten. Ndiaye de gelirse mümkün değil 11'de oynayamaz artik.

Teknik kısma gelecek olursak, her maç mutlaka rakibe asist yapan, saçma sapan top kayıpları yapan, her an kırmızı yeme potansiyeline sahip, her maç saçma sapan paslarla alay konusu olabilen kazma oğlu kazmanın tekidir...
Şu takımda potansiyellerine göre bir kadro yapılsa en önce Fernando sonrasında Belhanda ondan sonra da Feghouli gelir bu sene farklı olacak ona inanıyorum olmazsa da sene sonu yol verilir bu kadar basit ama şuna eminim ki Terim Belhanda'yı kazanırsa kadro yaparken ilk 11'e yazacağı oyuncuların başlarında Belhanda'yı yazar. Belhanda'nın performansını yükseltecek oyuncu Emre Akbaba'dır Ndiaye Belhanda'yla farklı tip ve farklı tarz oyuncular ama Emre Akbaba Belhanda stil ve tarz olarak birbirine benzerdir mesela en büyük farkları Belhanda çok şut atmaz Emre atar diğer tüm özellikleri birbirine benziyor Emre Belhanda'yı ceza sahası içine sokup gol attırabilir ki bu sene Belhanda'dan da güzel gol katkısı alabiliriz doğru ikili oyunlarla her şey çözülecektir.

Biz ister sevelim ister sevmeyelim hoca ne derse saygı duyarım kimse de hocanın ne istediğini hocadan iyi bilemez bakalım takip edelim :D

Alanya'da onları yapan bizde daha fenasını yapar yanında ki oyuncuların kalitesi artacak , hoca , taraftar faktörü falan yeter ki çalışsın ve mücaleden kaçmasın.
Deplasmanda skor yapsın bana yeter.Rezilin biri gibi son maça kadar 0 gol 0 asisti olmasın deplasmanlarda.İçeride zaten yapacağını yapar

FM mi oynuyoruz bu ne yahu.

Mantıklı düşün.. Bizim Oyun kurucumuz kim? Fernando.. Peki Fernando defansa yakın oynadığında mı daha çok katkı verdi, ilerde mi? Defansa yakın oynadığında.. Özellikle geriden kurduğu oyun muazzam. Fernando hiç ileri çıkmadan Serdar ile önlü arkalı oynarsa, zaten orta sahamız genç ve dinamik çocuklar. Baskı ve Press futbolu ile.. Yani hocanın mantalitesi ile ŞL'de bile çok üst düzey performans bekliyorum açıkçası.. Sürpriz bir 2000 performansı yaşarsak ben asla şaşırmam...

Geçen sene içerde 1 gol 1 asistle başlamıştı ama asist pek sayılmaz o gol Gomis'in becerisiydi.

-------------------------Muslera-------------------------
--Mariano---------Serdar A.---Nagatomo---
----------------------Fernando-------------------------
-------Badou Ndiaye--Emre Akbaba----------
---Feghouili------Belhanda-----Rodrigues---
-----------------------B.Gomis--------------------------

Yedekler ; İsmail Ç. , Maicon , Donk , Onyekuru , Yunus , Muğdat , Linnes , Ozan Kabak , Sinan , Eren , Celil , Doğan Can Davas

Şu sistemi oturtursak varya.. Defansımıza top gelmez...
Önde yaptığımız her baskı rakiplerin anasını ağlatır. Açıkçası ben Hoca'dan bi 3-5-2 taktiği beklemiyor değilim...

FM’ de bile cesaret edemezsin böyle kadro kurmaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda akıcak bu sene. Hoca feghouliyi sattırır gomisi sattırır belhandayı sattırmaz

Ulan sanki keyfimizden sovuyoruz. Herif yaprak gibi topçu teknik olarak. Üstüne bir de her maç mutlaka rakibe asist yapıyor. Her maç kırmızı yeme potansiyeline sahip, saçma sapan top kayıpları yapan sut ozurlusu gevsegin teki. Bunu hala idrak edemeyen varsa sutopu filan izlesin. Bu sene çok daha iyi olacakmış he bekleyin siz. 40 maça çıkıp abartarak söylesem max 10 maç iyi oynamış 1 tek maç alamamış modern kazmaya boşa sovuyoruz. Tabii ya!

Fatih Hocanın taktik anlayışını birazcık tanıyorsam Emre'yi asla Belhanda yerine almadı. İkisini beraber oynatacak. Özellikle iç saha maçlarına Fernando-Belhanda ve Emre orta sahası ile çıkarız. Zaten Hocam performans alırsa deplasman ismi gözetmeksizin bu üçlüyü asla bozmaz.

Burada iş Belhanda'ya kalıyor. Orta sahanın işçiliğini o yapacak. Zaten koşu mesafesi ve dikine top taşıma konusunda sorun yaşamıyordu. Koşmanın verdiği yorgunluk yüzünden bitiricilik ve final pası konusunda yaşadığı sorunu Emre çok rahat çözecektir. İnşallah çok iyi ikili olurlar.

Ulan sanki keyfimizden sovuyoruz. Herif yaprak gibi topçu teknik olarak. Üstüne bir de her maç mutlaka rakibe asist yapıyor. Her maç kırmızı yeme potansiyeline sahip, saçma sapan top kayıpları yapan sut ozurlusu gevsegin teki. Bunu hala idrak edemeyen varsa sutopu filan izlesin. Bu sene çok daha iyi olacakmış he bekleyin siz. 40 maça çıkıp abartarak söylesem max 10 maç iyi oynamış 1 tek maç alamamış modern kazmaya boşa sovuyoruz. Tabii ya!
3 maçta belli olur zaten bütün seneyi izlemeye gerek yok :)

Mantıklı düşün.. Bizim Oyun kurucumuz kim? Fernando.. Peki Fernando defansa yakın oynadığında mı daha çok katkı verdi, ilerde mi? Defansa yakın oynadığında.. Özellikle geriden kurduğu oyun muazzam. Fernando hiç ileri çıkmadan Serdar ile önlü arkalı oynarsa, zaten orta sahamız genç ve dinamik çocuklar. Baskı ve Press futbolu ile.. Yani hocanın mantalitesi ile ŞL'de bile çok üst düzey performans bekliyorum açıkçası.. Sürpriz bir 2000 performansı yaşarsak ben asla şaşırmam...
Çok mantıklı bir kadro reis. Fmde başarılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan sanki keyfimizden sovuyoruz. Herif yaprak gibi topçu teknik olarak. Üstüne bir de her maç mutlaka rakibe asist yapıyor. Her maç kırmızı yeme potansiyeline sahip, saçma sapan top kayıpları yapan sut ozurlusu gevsegin teki. Bunu hala idrak edemeyen varsa sutopu filan izlesin. Bu sene çok daha iyi olacakmış he bekleyin siz. 40 maça çıkıp abartarak söylesem max 10 maç iyi oynamış 1 tek maç alamamış modern kaçmaya boşa sovuyoruz. Tabii ya!

Kardeşim daha önce de konuştuk böyle su topu izlesin falan ayıp ediyorsun.

Ben de Maicon'u beğenen Amreikan Futbolu izlesin derim ki sende onu beğeniyorsun daha önce konuştuk.

Görüşler farklı olabilir ben saygı duyuyorum ama böyle aşağılayıcı şekilde yazarsan tepki veririm.

Tamam yedekten girsin diyeceğim de adamın bonservis+maaş dünyalar.O parayı verdiğin adamı yedek oturtursan gülerler adama
Emre'yle beraber bu sezon güzel katkılar verir Emre'ye de bol bol gol attıracak pozisyon yaratır bizim en büyük sıkıntımız böylesi bir sistem de hareketli bir forvetimiz olmamasıdır mesela Gomis ikili oyun konusunda çok zayıf geçen sene hem Feghouli hem Belhanda hem de Garry'i(Göztepe gol hariç) oyuna sokamadı mesela ikili oyunları iyi oynayan duvar olup bu oyuncuları içeri sokan yetenekli bir forvetimiz olsaydı arkadaki adamlar daha fazla gol atarlardı. Ndiaye bile geçen sezon az gol ve asist yaptı normalde bu adamın uçması lazım ama dediğim gibi ikili oyun oynayan forvetimiz yok bu da arka tarafa sıkıntı yaratıyor.

Zor aga zor. O futbolu City oynuyor sadece , o da her maç değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt