Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun olmayacağı kuvvetle muhtemel. O durumda da kusuru Emre' de bulursun kesin. Büyük takımı kaldıramadı, bla bla bla...Belhanda' ya laf etme aman!. Gördüğüm en yeteneksiz, beyinsiz orta saha oyuncusunu daha ne kadar yüceltecekseniz?. Bunun limitlerini görmek istemiyorum doğrusu, bir talibi çıksa da 3 e 5 e bakılmadan s. edilse en çok ben mutlu olacağım...

Emre'de niye kusur bulalım ki Emre bu takım içinde en kilit rollerden birini uygulayacak umarım en başarılı futbolcumuz olur hatta performansıyla diğerlerini de gölgede bıraksın burada mesele Belhanda değil artıları ve eksileri birbirini sıfırlayabilir hatta geçen sene eksileri bile ağır basardı bir oyuncuyu kaybetmek basittir ama kazanmak her zaman zordur bu adam gelir gelmez A+ class oyuncu sınıfından olan Sneijder'in formasını çıkarıp direk Belhanda'ya verildiğinde adama çoğunluk tarafından sövüldü neler söylendi olay orada koptu Belhanda daha gelmeden sevilmeyen bir tip haline dönüştü iyi performans sergilese de kötü damgası yiyecek kötü performans sergilese daha da berbat bir tavır yiyecektir. Bu konuda sabırlı davranmıyoruz tıpkı Feghouli ve Maicon konusunda da bu ikisi de çok eleştirilen futbolcuların başında geliyor dediğim gibi eleştiriler elbette belli seviyede olmalı sonuçta bu takım geçen sene bu oyuncular sayesinde şampiyon oldu hem de oturmuş başakşehir ve beşiktaş'ın kadrolarına karşı üstünlük kurdu. Buradaki en büyük işi Fatih Terim yaptı ona inanılmaz saygı duyuyorum 11-12 kişiyle şampiyon yaptı rotasyondan sokacak adamı dahi yoktu.

Sneijder mi Belhanda mı sorusunun cevabı da 100000 kez Sneijder'dir... Hagi mi Sneijder mi sorusunun da cevabı 100000 kez Hagi'dir geçmişte 10 numarası Hagi ve Sneijder gibi en üst düzey futbolcuları izledikten sonra bu devirde yanlış anlamayın da kim gelirse gelsin büyük cogunluk beğenmeyecektir o tarz bir 10 numara kalmadı modern futbol sayesinde bir kaç sene içinde de 10 numara mevkisi tarihe gömülecektir yeni mevkiler çıkacaktır. Ben Belhanda'nın gidip gitmemesini önemsemem her zaman dedim Fatih hoca ne diyorsa ben de onu isterim oynatıyorsa saygı duyarım oynatmıyorsa da saygı duyarım hatta hocayı da niye oynatmadın diye eleştirmem şimdiye kadar da eleştirmedim. İnsanlar farklı fikirlerde ve düşüncelerde olabilir sonuçta herkes farklı yorumlayabiliyor o yüzden kulübümüz için hayırlısı neyse o olsun

Ndiaye geliyorsa belhanda yolcu buyuk ihtimal

Veya cl + lig icin alternatifli bir kadro hazirligi var

Dua edin de devre arasına kadar şöyle böyle 3-5 gol 3-5 asist yapsın belhanda. Çine mine bi yere çalarız o gazla

Nedir son haberler sayın smodum.

Akbabayı fener alamamış anlaşılan, ümitliydim ben alırlar diye. bize girdi.

Başka ne haberler mevcut
Endiaye için uğraşıyorlar başkanın ağzından ismi çıktı.

Hoca da tekmeyi vurmak istiyor bazı elemanlara, bu belli

Denayeri istiyorduk onu da Lyona kakalamışlar bonservisiyle

Akbabayı sağlam kitlediler :/

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu belhanda' nın yetersizliklerini Sneijder üzerinden mazur göstermeye çalışmayın artık, lütfen ama, yeter!. Malum, Belhanda' yı en beğenmeyenlerden biriyimdir; Sneijder' in bir önceki sezon gönderilmesi gerektiğini de hep söyleyegeldim. Sneijder hiç de umurumda değil yani. Daha ne diyeyim?...

Giydiği formada yazan numara filan faso fiso; iki iyi maç çıkarsa, kritik birkaç maçı klasıyla lehimize çevirebilse; hiç kuşkunuz olmasın, Sneijder' i taparcasına sevenler dahi anında Belhandacı oluverirdi; taraftarlık böyle bir şeydir. Ama yok işte. Standart bir 8 (Hatta 6) numara kadar hücum katkısı vermekten uzak bir 10 numara, 8 gibi oynamaya çalıştığında eli ayağına dolaşıp kendi takımındakilerden çok rakibe asist yapacak kadar çevre kontrolünden ve konsantrasyondan aciz bir adamdan bahsediyoruz...Olası en az zararla paketlendiğine dair bir haberi dört gözle bekliyorum. Fayda-kalite/fiyat oranı bundan daha düşük futbolcu gelmiyor aklıma; Yiğit Gökoğlan-Tarık Çamdal gibi tesadüfen futbolcu sayılmış olanlardan başka...

DktApt0UcAEskv3

Monaco'nun scout'u yine is basinda, u17 dunya kupasini takip etmis olanlar bilir buyuk potansiyel

Belhanda'ya duyulan bu nefreti algilayamiyorum kusura bakmayın. Adam fenerbahçe futbolcusu gibi yorumlar yapıyorsunuz. Kendi bünyemizde olan ve de az ya da çok katkı vermiş futbolcuyu biraz benimseyebilsek iyi olacak. Çamdal muamelesi yapmayın artık. Ben ne olursa olsun bu senede de katkı bekliyorum Younes'ten.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen yıl ne katkısı oldu ki zarardan başka. Bir de bu yıl da katı bekliyorum diyorsun?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda’yı itelemek şart oldu. 5-6 milyon euroya bile fitim ben, artık fazlalık oldu çünkü boşuna maaş alacak.

Fatih Hocanın taktik anlayışını birazcık tanıyorsam Emre'yi asla Belhanda yerine almadı. İkisini beraber oynatacak. Özellikle iç saha maçlarına Fernando-Belhanda ve Emre orta sahası ile çıkarız. Zaten Hocam performans alırsa deplasman ismi gözetmeksizin bu üçlüyü asla bozmaz.

Burada iş Belhanda'ya kalıyor. Orta sahanın işçiliğini o yapacak. Zaten koşu mesafesi ve dikine top taşıma konusunda sorun yaşamıyordu. Koşmanın verdiği yorgunluk yüzünden bitiricilik ve final pası konusunda yaşadığı sorunu Emre çok rahat çözecektir. İnşallah çok iyi ikili olurlar.
Suat --> Fernando
Hagi --> Emre
Okan --> Belhanda ki aslinda Badou tam olur buraya

Diyorsun aslinda olmaz degil de Belhanda beni de cok yaniltti be hicam,tabi Hagi klasi da kimse de yok o ayri ama Emre cok daha tempolu olabikir,burda sorun Popescu'muz olmamasi yoksa kanatlar ve bekler esit denebilir,forvette Gomis ile Hakan esit denebilir ama iste Belhanda'dan Okan Maicon'dan Popescu cikar mi,zor gibi hele Maicon dan.kesin cikmaz Serdar =Bulent kaptan olabilir zira her ikisi aslinda cok benziyor buyuk kaptan da az yakmadi bizi her mac bir iki hatasi vardi

Son düzenleme:
Lyon Denayerle birlikte Benfica'dan Ruben Dias'ı da almış stopere eski bjkli Marcelo bize olur mu diyecem de adam as kadroda oynuyor

Dua edin de devre arasına kadar şöyle böyle 3-5 gol 3-5 asist yapsın belhanda. Çine mine bi yere çalarız o gazla

geçen sene yaptı da noldu, o işler için aracılar lazım. bjk bir kaynak buldu yardırıyor kimle nası çalışılıyorsa komisyon dahi olsa yanaşmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt