- 11 Haziran 2015
- 39.324
- 27.700
- 2.083
maleseefBelhanda'dan yol olmaz, zorlamanın anlamı yok. Gerçi atsan atılma satsan satılmaz. 3.350 kimse ödemez buna.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maleseefBelhanda'dan yol olmaz, zorlamanın anlamı yok. Gerçi atsan atılma satsan satılmaz. 3.350 kimse ödemez buna.
Belhanda'dan yol olmaz, zorlamanın anlamı yok. Gerçi atsan atılma satsan satılmaz. 3.350 kimse ödemez buna.
Bunun olmayacağı kuvvetle muhtemel. O durumda da kusuru Emre' de bulursun kesin. Büyük takımı kaldıramadı, bla bla bla...Belhanda' ya laf etme aman!. Gördüğüm en yeteneksiz, beyinsiz orta saha oyuncusunu daha ne kadar yüceltecekseniz?. Bunun limitlerini görmek istemiyorum doğrusu, bir talibi çıksa da 3 e 5 e bakılmadan s. edilse en çok ben mutlu olacağım...
Endiaye için uğraşıyorlar başkanın ağzından ismi çıktı.Nedir son haberler sayın smodum.
Akbabayı fener alamamış anlaşılan, ümitliydim ben alırlar diye. bize girdi.
Başka ne haberler mevcut
Belhanda'ya duyulan bu nefreti algilayamiyorum kusura bakmayın. Adam fenerbahçe futbolcusu gibi yorumlar yapıyorsunuz. Kendi bünyemizde olan ve de az ya da çok katkı vermiş futbolcuyu biraz benimseyebilsek iyi olacak. Çamdal muamelesi yapmayın artık. Ben ne olursa olsun bu senede de katkı bekliyorum Younes'ten.
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Suat --> FernandoFatih Hocanın taktik anlayışını birazcık tanıyorsam Emre'yi asla Belhanda yerine almadı. İkisini beraber oynatacak. Özellikle iç saha maçlarına Fernando-Belhanda ve Emre orta sahası ile çıkarız. Zaten Hocam performans alırsa deplasman ismi gözetmeksizin bu üçlüyü asla bozmaz.
Burada iş Belhanda'ya kalıyor. Orta sahanın işçiliğini o yapacak. Zaten koşu mesafesi ve dikine top taşıma konusunda sorun yaşamıyordu. Koşmanın verdiği yorgunluk yüzünden bitiricilik ve final pası konusunda yaşadığı sorunu Emre çok rahat çözecektir. İnşallah çok iyi ikili olurlar.
Dua edin de devre arasına kadar şöyle böyle 3-5 gol 3-5 asist yapsın belhanda. Çine mine bi yere çalarız o gazla