Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var öyle haber. Ben gördüm.

Başlık Modeste’yle ilgili. Ama haberin içinde Modeste’nin Arabistan’a sıcak bakmadığı, Gomis için resmi görüşmelere başlandığı yazılıyor. Le10 özel haber.
Marchisio haberini gordum onu goremedim. Gozden kacirdim herhalde marchisio'yuda bize degil monaco ve nice yazmislar.

Ne diyon bro.

Her kulüp görüstüğü futbolcuyu KAP’a bildirse, o oyuncunun fiyatını düşünebiliyormusun?

Öyle anında değil tabi ki. Ünal Aysal zamanında yapmıştı bunu Shaqiri vs. en azından ortalarda yapılmalı bu bildirimler yoksa ne anlamı var ki ? Ayrıca kimin ne teklif yaptığından herkesin haberi vardır bildirilmese bile.

Bu kap olayı sizce de çok saçma değil mi yav ? 3 aydır görüşüyoruz iş bitince görüşmelere başlandığını açıklıyoruz. Açılımı zaten kamuoyu aydınlatma platformu. Bir işi de tam olarak yapabilsek keşke. Her kulüp transferi bitiremezsek rezil oluruz aman diye mi düşünüyor acaba ?
2012 yılının kışında Lukas Podolski,Xherdan Shaqiri ve Abdul Kader Keita'yı KAP'a bildirip alamamıştık. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor bence bunda bir sakınca yok. Ayrıca ciddi manada fiyatlarda artıyor bitirmeden Kap a girersen transferi.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis ancak 8 falan alirsa gider. Onuda kimse vermez.

Gomis giderse yıldız bir forvet alabilir miyiz acaba uygun bonservis yüksek maaş gibi bir planla Falcao vb

Acaba diyorum gomisin menajer zam kopartmak icin bu haberleri mi cikartiyor

Ndiaye de 3-4 gün içinde gelse de en azından lig garanti olsa stoper ve forvet hamlesi de cl için olur artık

Ndiaye ısrarı neden bende anlamıyorum. Yıllık 3 milyon verdikten sonra o paraya kiralık çok iyi yabancı 8 numara bulunabilir. Sanırım fatih hoca çok ısrarcı. Hocam çok istiyorsa bir bildiği vardır diye düüşünüyorum. Emreyide çok istedi aldık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye stilinde çok oyuncu yok aslında...Ndiaye'nin teknik versiyonları a+ takımlarda oynuyor....benzer oyuncu Seri mesela o bile Fulham yaptı

[B]alpermertt[/B]‏ @[B]alpermertt[/B]
Takip ediliyor@alpermertt adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
@[B]TahaGuvendi[/B] adlı kullanıcıya yanıt olarak
Denayer dışında Miranda var:) Ndiaye ve Miranda gelir diye düsünüldüğü için rahat davranıp alternatif bakılmıyor benim anladığım bu kardeşim

Miranda çok iyi olur. Tam aradığımız CL stoperi.

ndiaye ve denayer dısında 8 numara ve hızlı stoper yok dünyada kiralık,o yüzden bütün dünya bunların pesinde.

1 stoper
Ndiaye
Umut Bozok ya da Enes Ünal kiralık

şeklinde bir plan olduğunu düşünüyorum....Gomis giderse eğer stoper planlanandan daha kaliteli alınabilir forvete de Modeste inşallah

Miranda için bonservis talep ederler. Maicon satılırsa o parayı direk gömeriz Miranda'ya.

Allahim birileri 3 milyona ndiaye ister, birileri Fernando yerine Donku oynatir.

Yönetimi ayrı alem taraftarı başka alem...
Bizde bu taraftar profili varken bizim başımızda çapsız başkan ve yöneticiler eksik olmaz..

İNdiaye bu takımda oynarkende biz kötü oynuyorduk.ne değişecek hiçbir şey..o kadar transfer yapıldı hepsi soru işareti veya öncellikli mevkiler değil..

Sene başında hatta lig birmeden planlama yapılıp iyi bir araştırmayla
Bu takıma as kadroya tartışmasız net 2 orta saha 2 stoper alınması gerekirdi..

Ama her zamanki gibi transfer sezonu çorba oldu..gene her zamanki gibi eksik kalacağız.seneye bir Daha revizyon.bu şekilde devam ederek borçlarda artmaya devam edecek..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt