Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba açıklansa da sahaya çıkıp uzaktan rakip kalelere yapıştırsa :D

1533857107500.webp
yazın satarız serdarı,bu sezon da iyi olsun da.ozan yerleşir ilk 11e seneye

ozan,ali yavuz ve yunus ilk 11e girerse resmen cocuklarla oynayacagız:LOL::ROFLMAO::D

o da olur.

yunus -------onyekuru------rodrgiues

--------- ali yavuz -----------

olsaydı bi ilk 11:D
Zamanla olacak da önce Emre Akbaba'yı yazmak lazım adam hem Galatasaray'lı hem de başarıya aç gelirse yılın transferi olur diye düşünüyorum Serdar bile bu sene ki yaptığı katkıdan sonra Emre'de neler neler yapacaktır yeter ki arma için oynasın

5cca634373ef41cbad009e98a308aa90.jpeg
atalay,melih gökçimen,recep gül,abdulsamed,emirhan civeleksiz....yarımlar

şu ahmet ile carole yüzünden bu cocuk gitmedi muhtemelen.oyun sıkışınca rakibi deli edecek tek adam ali yavuz

Ne duyumcusu sergen sağdan soldan gördüğünü süsleyip yazıyor , üstüne birde satılık kalem o salla gitsin prim verme şöylelerine.
Aynen buna bilgi verecek adamı terim eşek sudan gelinceye kadar döver. zaten terim bunun tipinde hayır yok falan diyordur zira eskiden yaptığı negatif uydur kaydır haberleri biliyoruz hocada balık hafızalı biri değil buna bişey demezler şunu alıyoruz diye

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

enes ünal haberini gördüm marcada.3 büyükler ilgileniyomuş galiba

yunusla beraber 1-2 çocuk daha çıkarırsa terim kâr diye bakıyorum. Türkiye'de altınordu harici genç yetiştirilecekse adres terim olur yine de maalesef çoğu 2.-3. lig arası mekik dokuyacaklar.

Bilmiyorum nedenini ama futbolu yani Galatasaray'ı takip ettiğim günden beri ilk defa bu kadar heyecanlı değilim.

Sanki maç yokmuş gibi. Sanki hala sezon başı kampındayız gibi geliyor. Bu akşamda hazırlık maçı oynayacakmış gibiyiz. Yani bir şeyler eksik... Yanlış anlaşılmasın transferlerle alakalı bir durum değil. Sanki futbol o eski ihtişamını en azından benim gözümde kaybetti. Büyük paralar, borçlar, FFP vs. Bunlar hep heyecanı yok eden şeyler. Eskisinden daha çok bilgiye sahibiz hem kendi takımımız hakkında hem başka takımlar hakkında... Çok garip geliyor, eskiden beni ilgilendiren tek taraf topun çizgiyi geçmesiydi ama şimdi hiçte öyle değil. Bazı oyunculardan nefret ediyorum, kadroda olmasın istiyorum bazısını yeri geliyor hatasına rağmen kabul ediyorum. Bunlar çok saçma gelmeye başladı. Görünen o ki transfer olmayacak. Aslında bu çok iyi çünkü heyecanlanacak gençler var fakat bizim bu gençleri yaşatmamız veya futbol piyasasına sunmamız pek mümkün değil. Bu sosyal medya ve taraftarların oyunculara bu kadar kolay ulaşması buna imkan vermeyecek. Zihniyet değişir mi bilmem ama çok garip bir sezon açılışı oluyor benim için... Belki bunun sebebi ülkenin durumu bile olabilir. Futbol benim hayatımda hep ayrı bir yeri oldu çoğu zaman kararlarımı bile ona göre almışlığım var. Gerçi şimdi yazarken aklıma geldi 2015-2016 arası futbol odaklı (Arda-Selçuk-Burak) bir işte, bir projede çalıştım ilk hayal kırıklığım öyle başladı ve artarak devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt