Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dolar kuruyla nereye alıyorlar adam:D altyapıdaki gençleri oynat daha iyi

hmmm ilginc

kimse de bahsetmemis ama ero/dolar sonsuzluğa gidiyorken transfer olmaz heralde ya

Beyler bugün güne telefonuma gelen dolar 6, euro 7 lirayı aştı bildirimi ile uyandım. Kusura bakmayın ama bu şartlar altında kimse adam akıllı transfer yapamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelirler TL ile, giderler Euro ile .. Buna degil kulupler, hiç bir ekonomi dayanamaz..

Acilen futbolcu satmalıyız.

Ben baskan olsam, yuksek ucretli ne kadar oyuncu varsa (Gomis, Belhanda, Fegouli, Muslera, Selçuk basta olmak uzere) cagırıp, ekonomik krizde oldugumuzu, bu doviz kurları ile ucretlerin odenemeyecegini , ya ucretlerinde fedakarlık yapmalarını , yada kendilerine kulup bulmaları gerektiğini soylerdim.

Transferi felan unutun, durum hiç iyi degil.

birazdan ikincisi de aciklanir

ben türkiyede fusbal club baskani olsam kazandigim her kurusu hemen dolara cevirirdim
bu sekilde kazandigin paradan zarar yapiyorsun lan

Beyler Euro üzerinden kazanç sağlayabileceğimiz tek yer CL. Seneye CL'ye katılabilmek için transfere ihtiyacımız var.Bakın Tr'de birtek bizim borcumuz yok.Ali Koç salak bir adam değil euro olmuş 6 küsür ve Slimani falan kovalıyor adam.Neden Cl'ye gitmek için.Fatih Hocanın dediği gibi küçülemeyiz. Devamlı Cl'ye gitmeliyiz.Bunun içinde TRANSFER ŞARTTTT!!!

Sözleşmelere acil olarak müdahale etmemiz lazım.Yoksa gemi iyice batacak.

altyapı yatırımını çok doğru buluyorum , altınordu falan alıp başını gitmeden kendi akademimizi oturtmalıyız.

yoksa iç piyasada da başkasıba muhtaç hale geliriz.

kendi oyuncularımızı yetiştirip çift haneli rakamlara satabilirsek kulüp rahatlıkla düze çıkacaktır.

Bucaspor'da oynayan 2003 doğumlu U15 Milli takımı futbolcusu Murat Şenel Galatasaray Futbol Akademisi ailemize katıldı.
#Galatasaray
#GalatasarayFutbolAkademisi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bucaspor, Altınordunun babası. Seyit mehme özkan ilk yöneticiliğini ve alt yapı atılımını orada yapmıştı yönetimle anlaşamayınca kendi takımını satın aldı.(altınordu) Buca da hala alt yapı iyi durumdadır diye tahmin ediyorum. h.o.

Beyler Euro üzerinden kazanç sağlayabileceğimiz tek yer CL. Seneye CL'ye katılabilmek için transfere ihtiyacımız var.Bakın Tr'de birtek bizim borcumuz yok.Ali Koç salak bir adam değil euro olmuş 6 küsür ve Slimani falan kovalıyor adam.Neden Cl'ye gitmek için.Fatih Hocanın dediği gibi küçülemeyiz. Devamlı Cl'ye gitmeliyiz.Bunun içinde TRANSFER ŞARTTTT!!!

Bence Ali Koç Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gidemeyeceğini bildiği için en azından şampiyon olayım diyor. Ben bu ekonomik durumdayken böyle transferler yapan Fener'in seneye UEFA tarafından Avrupa'ya alınacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt