Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
10 numara da oynar
10 numarali oynamayi tercih etmiyor gibi hoca Onyekuru’dan farki olmayan bir topcu mantikli olmaz onca ihtiyac varken
Feghouli falan satilacaksa baska tabii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara da oynar
Dun bizimki degildi , hadi neyse de fb ninki de degil sanirim cunku beinsports aplikasyonunda sadece hd 1 kanali yaziyor
10 numarali oynamayi tercih etmiyor gibi hoca Onyekuru’dan farki olmayan bir topcu mantikli olmaz onca ihtiyac varken
Feghouli falan satilacaksa baska tabii
Anlasilan Gomis hainini kovamayacagiz, beceriksiz Cengiz de santrafor alamayacak
Acaba hoca Ali Yavuz GOL’u 11’e kazandirabilir mi

Daha ne demesini bekliyorsun?Mesut Bakkal'i izledim , yine twitter mallarının cevirmelerine mi inandınız? Adam dedi ki ; biz Emre hep gidecek diye hazırlık maçlarını falan onsuz oynadık ve onsuz hazırlık yaparken birden koyarsak diğer oyunculara haksızlık olur dedi ve en son durum netlessin ben de isterim dedi . Buradan hayırlı olsunluk bir şey yok, su twitter komik vallahi
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardes gelmez demiyorum, zaten gelecek ama adam bundan 1 ay önceki plana göre anlatmış, siz yeni bir aksiyon gibi anlıyorsunuz onu diyorum . Emre zaten gelecek yani bunu 5 yaşındaki bebe de biliyor
GALATASARAY orta sahasina an itibariyle RYAN DONK'u yazmayan benimle ahbaplik edemez !!1!1!1!1!!