Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesut Bakkal'i izledim , yine twitter mallarının cevirmelerine mi inandınız? Adam dedi ki ; biz Emre hep gidecek diye hazırlık maçlarını falan onsuz oynadık ve onsuz hazırlık yaparken birden koyarsak diğer oyunculara haksızlık olur dedi ve en son durum netlessin ben de isterim dedi . Buradan hayırlı olsunluk bir şey yok, su twitter komik vallahi

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ok Musonda cok bencil biriymis gecen sezonu Celticde rezalet oynamis kendini bi bk zannediyormus gelmesin

Mesut Bakkal'i izledim , yine twitter mallarının cevirmelerine mi inandınız? Adam dedi ki ; biz Emre hep gidecek diye hazırlık maçlarını falan onsuz oynadık ve onsuz hazırlık yaparken birden koyarsak diğer oyunculara haksızlık olur dedi ve en son durum netlessin ben de isterim dedi . Buradan hayırlı olsunluk bir şey yok, su twitter komik vallahi

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha ne demesini bekliyorsun?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer olayı gerçekleşecegi için Emre'siz çalıştık, son ana kadar gidecek diye bekledik dedi Emre için. Daha sonrasi klasik zaten

leeds ne güzel top oynuyor ya

gerçi bielsa hep böyle başlayıp sonra patlıyor ama şu an için izlemek büyük keyif.

vakti olana öneririm derby leeds maçını.

GALATASARAY orta sahasina an itibariyle RYAN DONK'u yazmayan benimle ahbaplik edemez !!1!1!1!1!!

emre çöpbabasız alanya müthiş oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt