Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ndiaye'yi isteyen ergen taraftarlara hayrer ediyorum.

Şampiyonluğa giderken bizi yariyolda bırakıp kaçan küme düşünce ve şampiyonlar ligi şansı önüne gelince tekrar dönmek isteyenden hayır gelmez.
Kendisi ve manageri ne oyunlar çevirdi de kaçtılar.
Bugün para için bunu yapan yarın daha kötüsünü yapar

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Amrabata 8.5 verdik niye 4.2 ye inanmadiniz ki ? :)

Fener geçen seneden kötü..Bunlar aykutu göndermekle hata yaptılar.Doğru transferlerle bu ligi çok rahat erken bitirebilirdik.Fakat her zamanki gibi bizi yönetenlerin çapsızlığı devreye girdi.Rezil bir transfer sezonu ve işleri zora sokmak.
Takımın orta sahası o kadar temposuz ve ağır ki hala emre peşinden koşuluyor.Bunlar emreyi aldıktan sonra orta sahaya transfer falan yapmazlar.Badu belki bir ihtimal gelir ama hiçbirşey değişmez.Gene her zamanki gibi transfer sezonunu çorbaya çevirdiler...

Ulkede euro kullandigimiz icin inanmak gerekir.
Amrabata 8.5 verirken dolar 2 liraydi

Dogru ama sonucta onemli olan paranin miktaridir bence. Acikcasi sasirmam çünkü is ne zaman inada binse kaybeden kazik yiyen hep biz olduk

Erman Toroğlu hakemin eyyamlı var kararlarına, kamera açılarına bahane buluyor.

Aziz gitti Erman Fenerli oldu :D

Emre Akbaba Galatasaray'a transfer oldu yazmis, Alanyaspor'a yakin biri galiba ne kadar guvenilir orasi soru isareti, eski twitlerine baktim da oyle kafasina gore duyum veren biri de degil
Bende direk ona baktım Alanya camiasına yakın biri gibi duruyor iddaalı konuşmuş gibi olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt