Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kimseye benzetemedim henüz.çok manyak şutlar atıyo kereta

Tam bir Carlitos havasi var guclu yere yakin bacaklar kisa bilekler kivrak 10 numara havasi var ama golcu dan dun vuruyor her yerden iciyle disiyla tepesiyle cift ayak kanat forvet gibi oynayabiliyor ikinci forvet gibi oynayabiliyor

Muthis fizik yikilmiyor suratli de daha dogrusu cevik ve cabuk hizlaniyor

Oyun zekasi varsa ve pas oyununu ogrenebilirse, teknigine yonelik calismaya devam ederken fiziki durumunu da salmazsa Tevez olabilir. Tavani Tevez yani, gereken her sey var. Tabii bunun olma olasiligi yuzde bir, ama insani o ihtimal bile heyecanlandiriyor.

sinanın sözleşmesini uzatıp sene sonu satalım.böyle yarım yarım olmuyo gercekten.ali yavuz,yunus,fırat güllü hocanın gözünün içine bakıyo şans bulmak için.yazıktır

Ali Yavuz Kol su anki haliyle topa takimdaki diger tum santraforlardan iyi vuruyor.

Gomis, Derdiyok, Mugdat, A.Sivri falan yaninda halt etmis sut konusunda.

sinanın sözleşmesini uzatıp sene sonu satalım.böyle yarım yarım olmuyo gercekten.ali yavuz,yunus,fırat güllü hocanın gözünün içine bakıyo şans bulmak için.yazıktır
Benim bildiğim Fatih hoca Sinan'ı bu sene sonuna kadar üst düzey bir oyuncuya dönüştürür geçen sene sonradan ciddi katkılar aldı bu sene bir kaç maç sonra açılır

Benim bildiğim Fatih hoca Sinan'ı bu sene sonuna kadar üst düzey bir oyuncuya dönüştürür geçen sene sonradan ciddi katkılar aldı bu sene bir kaç maç sonra açılır
çok destekleyicisiyim ama onun buldugu şansı yunus bulmuyo yazıktır.yunusun anası aglıyo rakip geçmek için,topla buluşmak için.rodrgiues için de geçerli.çok şımardı ve itici buluyorum rodrgiuesin futbolunu

Hazirlik kampinda cok iyiydi acikcasi sahanin azizligine ugradi ben hocanin yerinde olsam Arena'da 11'i bozmazdim

Sami Yen'de hem taraftar hem zemin hem kolay rakip olacak, Onyekuru-Sinan cok daha fazla is yapacaktir

Rodrigues toparlar umarim. Satmadigimiza cok pisman olacagiz. Eren yerine Mugdat dakika alsin isterim.

bruma kendinden emindi çünkü büyük potansiyeldi,rodrgiues bruma kadar yetenekli değil,olamaz da.o yüzden şımarmasını anlamıyorum

çok destekleyicisiyim ama onun buldugu şansı yunus bulmuyo yazıktır.yunusun anası aglıyo rakip geçmek için,topla buluşmak için.rodrgiues için de geçerli.çok şımardı ve itici buluyorum rodrgiuesin futbolunu
İlk maçlara takılmamak lazım zemin de çok kötüydü bir de Terim'in kampını yiyen takım 3-4 ncü haftadan itibaren tam performansa çıkar hem Garry hem Sinan bence bu sene çok kritik rol oynayacaklar bir de Sinan daha da fizik ve mücadele açısından güçlendi Ankaragücü maçında topsuz oyunda geçtiğimiz yıllara oranla çok daha iyiydi. Sinan'a maç temposuna alıştırmamız lazım bence yıllardan beridir sıkıntı çektiğimiz konuların başında geliyor aynı şekilde Yunus'u da yavaş yavaş 20-30-45 dk şeklinde arttırarak kadroya koyabiliriz.

Bir de Ankaragücü maçında bence kilit bir nokta daha vardı Sinan'ın kullandığı duran toplar baya etkili oldu muhtemelen duran top çalışması da yapıyor kalecinin çıkamayacağı veya zorlanacağı noktalara doğru kavisli atıyor

İlk maçlara takılmamak lazım zemin de çok kötüydü bir de Terim'in kampını yiyen takım 3-4 ncü haftadan itibaren tam performansa çıkar hem Garry hem Sinan bence bu sene çok kritik rol oynayacaklar bir de Sinan daha da fizik ve mücadele açısından güçlendi Ankaragücü maçında topsuz oyunda geçtiğimiz yıllara oranla çok daha iyiydi. Sinan'a maç temposuna alıştırmamız lazım bence yıllardan beridir sıkıntı çektiğimiz konuların başında geliyor aynı şekilde Yunus'u da yavaş yavaş 20-30-45 dk şeklinde arttırarak kadroya koyabiliriz.

Bir de Ankaragücü maçında bence kilit bir nokta daha vardı Sinan'ın kullandığı duran toplar baya etkili oldu muhtemelen duran top çalışması da yapıyor kalecinin çıkamayacağı veya zorlanacağı noktalara doğru kavisli atıyor
ben sinanı ankragücü macında fena bulmadım,iyiydi.ama o golleri atması gerekiyodu.ondan kızgınım.

Hazirlik kampinda cok iyiydi acikcasi sahanin azizligine ugradi ben hocanin yerinde olsam Arena'da 11'i bozmazdim

Sami Yen'de hem taraftar hem zemin hem kolay rakip olacak, Onyekuru-Sinan cok daha fazla is yapacaktir

Rodrigues toparlar umarim. Satmadigimiza cok pisman olacagiz. Eren yerine Mugdat dakika alsin isterim.

Eren'i çok eleştirdim hala da eleştirilecek tarafları var ama yabancı kontenjanından dolayı bence kadro da kalması gerekir moral olarak yüksek seviyelere gelirse takıma biraz da olsa katkı verir bir de Rodrigues, Onyekuru'ya performans olarak çok kızmamak lazım toprak zeminde top kontrolünün çok düşük olduğu yerde driplingci oyuncuların başarılı olmasını bekleyelim hem konya hem de ankara'da zemin berbat ötesiydi şu ortam da 2 sahada sakatlık olmadığına sevinmeliyiz özellikle ankaradaki maçta top kontrolü inanılmaz zordu öylesi bir deplasman da 3 puan almak bence sezonun en büyük anahtarlarından biriydi.

Arenadaki 11

------------------Taffarel----------------
Mariano--Maicon---Serdar------Nagato
-------------celil-------donk
Onyekuru------yunus-------garry
--------------AYK

Sinanda hirs yok ki. Sinana verilen sanslari cogu oyuncu gormedi bile. İyi bir rotasyon oyuncusu fazlasi olamaz

fernando 8 numarada olmuyo
selcuk ancak 30 dk cıkarabilir

e hocam celile yazık değil mi?bi oynasa taraftar bayılacak cocuga sırf mücadelesi için

ben sinanı ankragücü macında fena bulmadım,iyiydi.ama o golleri atması gerekiyodu.ondan kızgınım.
Gol atması mühim değil esas önemli olan 3 puan alabilmemiz ki Ankaragücü maçında güzel bir galibiyet aldık, Sinan gollerini atar yakında açılır ama asıl önemli olan zor maçlarda ya da kritik dakikalarda şampiyonluk yolundaki o golleri atmasıdır her futbolcu konya ve alanyadaki maçlarda o tarz goller atamaz o goller sayesinde şampiyon olduk adam da sağlam kumaş var driplingi çok güçlü ikili mücadelelerini geliştirdi şut konusunda bence ligimizin en iyisi diyebiliriz tabi çok kullanmıyor kullandığı an da zımbalıyor bence gelişimini tamamladığı zaman bambaşka bir futbolcu olacak sanki bana bir forvet oyuncusuna evrilecek gibi geliyor Burak Yılmaz'ın evrilmesi gibi olabilir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt