Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75 Puan ortalama şampiyon yapar. Oda 25 galibiyet iyi mantıkla düşünürsek. 24 Kaldı,17si içerde. Geçen seneki gibi Arenada hayvani performans gösterirsek 7 deplasman kazanırız o havayla

75 Puan ortalama şampiyon yapar. Oda 25 galibiyet iyi mantıkla düşünürsek. 24 Kaldı,17si içerde. Geçen seneki gibi Arenada hayvani performans gösterirsek 7 deplasman kazanırız o havayla
Bu takım içeride her türlü gösterir o performansı. Önemli olan deplasman. Deplasmanda güçlü oyuncu için de iyi bir stoper ve ortasaha lazım. Gönül forvet de ister ama çok zor gibi gözüküyor

Cengiz baskan istedigi kadar transfer konusunda olumsuz konussun, benim bildigim Fatih hoza ve Apo 100% transfer yapacaktir

twiterda falco götz adlı duyumcu emre akbaba için yuvana hoşgeldin demiş bu sene boşu yok sanırım o dediğine göre transfer bitti galiba

Bu takım içeride her türlü gösterir o performansı. Önemli olan deplasman. Deplasmanda güçlü oyuncu için de iyi bir stoper ve ortasaha lazım. Gönül forvet de ister ama çok zor gibi gözüküyor

Benim hesaplamam 9 mağlubiyet var. 9 Mağlubiyet almayız mesela 6 tane aldık diyelim +3 puanda beraberlikten gelir 78 her türlü şampiyon yapar. 1 stoper,1 orta saha bile bizi bu hedefe götürür

Bence bir şekilde Emre Akbaba transferi yapılır yoksa bu kadar dile getirilmezdi diye düşünüyorum. Ya oyuncu satarız ya Alanya ile orta yolu buluruz yani yapılmalı bu transfer bir şekilde

Zaten defans yapamıyoruz burası kesin ama orta sahada takımın hücum yükünü çekecek kimse yok. İlerde ki hücumcularımız kötü adamlar değiller ama sen o aradaki bağlantıyı sağlayamazsan hiçbir işe yaramaz

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando-Donk
Rodrigues-E.Akbaba-Onyekuru
Gomis

​
Devre arasına kadar bu kadroyla devam ederiz gibi ...

Ben stoperde Denayere kesin gözüyle bakıyorumda sanki Ndiaye yerine başka biri olacakmış gibi geliyor. Açıklamalardan onu sezdim

izleyen varmı bu arkadaşı renkdaşlar :) edmilson fernandezmiş kendisi

GettyImages-618384870.jpg

3. Maç alanya galiba bizim taraftar emre diye bağırıyor bu işin bitmesi lazım bir şekilde tolga carole vs. İle alabilirsek muazzam olur.

Bence bir şekilde Emre Akbaba transferi yapılır yoksa bu kadar dile getirilmezdi diye düşünüyorum. Ya oyuncu satarız ya Alanya ile orta yolu buluruz yani yapılmalı bu transfer bir şekilde

Zaten defans yapamıyoruz burası kesin ama orta sahada takımın hücum yükünü çekecek kimse yok. İlerde ki hücumcularımız kötü adamlar değiller ama sen o aradaki bağlantıyı sağlayamazsan hiçbir işe yaramaz

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando-Donk
Rodrigues-E.Akbaba-Onyekuru
Gomis

​
Devre arasına kadar bu kadroyla devam ederiz gibi ...

o orta saha ile içimizden geçecekler Şl'de yaw.

Umarım şanslı kura çekeriz.

yav ALLAH AŞKINA DOGAN CAN ŞANS BULSUN ,sinandan daha iyi cezasahasında

donk-celil ortasahası oynamalı.fernando da çok çalışmalı

Emre isi cok net belli.
Alanya aptal değil,bedava gideceğini çok iyi biliyor ve böyle biseyi istemeyecekler.
Su an bizim teklifimiz 2.5 (belki 3 civarına yukseltilmis olabilir)
Adamlar da 5 istiyor.
5 versen direk verirler ama vermecegimizi de biliyorlar.
Bu yüzden son güne kdr daha fazla para koparmanın peşindeler..
Ama 2.5-3 civari bu is bitecek.
Zira çocuk bizden başkasına gitmek istemiyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt