Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre isi cok net belli.
Alanya aptal değil,bedava gideceğini çok iyi biliyor ve böyle biseyi istemeyecekler.
Su an bizim teklifimiz 2.5 (belki 3 civarına yukseltilmis olabilir)
Adamlar da 5 istiyor.
5 versen direk verirler ama vermecegimizi de biliyorlar.
Bu yüzden son güne kdr daha fazla para koparmanın peşindeler..
Ama 2.5-3 civari bu is bitecek.
Zira çocuk bizden başkasına gitmek istemiyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen Emre işi 31'e kadar uzar muhtemelen. Veya 2 hafta sonra Arenada bağlanır

o orta saha ile içimizden geçecekler Şl'de yaw.

Umarım şanslı kura çekeriz.
Öyle veya böyle Şampiyonlar liginde sağlam bir kura şansımız olmazsa zaten başarısız olacağız istersek orta sahayı defansı baştan dizelim biz 3 mil. € bonservis verip adam alamıyoruz Juve 260 mil. € Liverpool 190 mil. € para harcamış bu transfer döneminde. Yahu EPL 'ye yeni yükselmiş Fulham 110 mil. € transfer harcaması yapıyor biz 0.9 mil. € eksideyiz diye onun hesabını yapıyoruz

Malesef reis bu ekonomik adaletsizlik ile Şampiyonlar liginde boy ölçüşemeyiz kolay kolay rakiplerle hani Emre Akbaba -Denayer-Ndiaye transferleri ile filan düzelebilecek bir durum değil bu ben bu sene Şampiyonlar liginden bir beklenti içinde değilim uzak kaldığımız devler ligi arenasına dönüyoruz 1-2 tane büyük takımı yenersek yeniden forsumuzu yükseltiriz sağlam para kazanacağız onu düşünüyorum

Birde 3. olup Avrupa ligine gidebilirsek ne ala ...

fenerlilere bak ülke batmış transfer karşılaması yapıyorlar

Allah aşkına bir forvet de kiralayın . Eren le sezon mu geçer . Tam bir beceriksizlik abidesi

Öyle veya böyle Şampiyonlar liginde sağlam bir kura şansımız olmazsa zaten başarısız olacağız istersek orta sahayı defansı baştan dizelim biz 3 mil. € bonservis verip adam alamıyoruz Juve 260 mil. € Liverpool 190 mil. € para harcamış bu transfer döneminde. Yahu EPL 'ye yeni yükselmiş Fulham 110 mil. € transfer harcaması yapıyor biz 0.9 mil. € eksideyiz diye onun hesabını yapıyoruz

Malesef reis bu ekonomik adaletsizlik ile Şampiyonlar liginde boy ölçüşemeyiz kolay kolay rakiplerle hani Emre Akbaba -Denayer-Ndiaye transferleri ile filan düzelebilecek bir durum değil bu ben bu sene Şampiyonlar liginden bir beklenti içinde değilim uzak kaldığımız devler ligi arenasına dönüyoruz 1-2 tane büyük takımı yenersek yeniden forsumuzu yükseltiriz sağlam para kazanacağız onu düşünüyorum

Birde 3. olup Avrupa ligine gidebilirsek ne ala ...

Surpriz isimler her zaman heyecan verici

Uyanin ulan 31ine kadar kimseye uyku yok

:d

Ayew-Slimani satın alınsa kıskanırdım ama opsiyonsuz şekilde kiraladılar. 100 gol de atsa seneye dönecek.

Slimani PL'de rezil oynamıştı ama Portekiz'de müthişti. Bakalım eski formuna dönecek mi?

iyi ya en azindan Albayrakin aciklamalari fena degil

Asil nobet simdi basliyor gece dostlari pazar tatilden donuyorum bombalar da patlar onumuzdeki haftadan itibaren bize simdiden h.o demek duser

Benfica Fener’i elesin CL bonusumuzu odesin birinci bomba patlar

Donem sonuna dogru iki tane daha patlar

Ekonomik şartlar ortada her kulüp ortak karar alıp bundan sonra yerli futbolculara en fazla 2-3 milyon tl yıllık ücret ödemeli. Türkiye'den başka hiç bir kulübe transfer olamayacakları için mecbur kabul edecekler. Sanki hepsi Avrupa'da yaşıyorda euro cinsinden sözleşme istiyor. Kulüplerin Avrupa geliri hariç bütün gelirleri Türk lirası, buna rağmen yerli futbolcuya euro ödemek anlamsız. Ha ne zaman TFF her galibiyete 2.3 milyon tl yerine 2.3 milyon euro verir, işte o zaman yerli futbolcularda euro üstünden maaş alabilir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülke batıyor tayfası gelir biraz sonra, bosuna canlandırma

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denayer
8 numara
Forvet

hayat,+neden+olmasın.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt