Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogan can 2 sezondur alt liglerde 13 -14 gol ortalama ile oynuyo.emre akbabanın yerine şans verelim.hem cezasahasında çok iyi,hem pasları iyi,teknik.çalım kabiliyeti var

gomisin zam istediği bahrizdi ,onu kazanmak önemli hocanın dedigi gibi.zamanında popescular da gitmek istemiş.hakan şükürün juventus flörtü olmuş.normal.

Fatih Terim: Şu anda hiçbir gelişme yok bildiğim kadarıyla. Ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. Ben ayın 31'ine kadar bazı değişiklikler olacağına inanıyorum. Galatasaray kulübünün satma konusunda da becerisi olması lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca maç sonu röportajında çok net satma refleksi olması gerekiyor demiş hatta topu yönetime atmış satın demiş resmen,kesin gomis-belhanda-feguli bunlardan biri gönderilcek.

hoca yönetime "transfer yapin ulan" diyo

"Gomis'in bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA kriterleri çok açık. Ret cevabı aldı."

Aslinda haftaya 90dk islik hak ediyorsun da neyse bize yakismaz

Dunyanin parasini kazaniyor, cok sevdigi marsilya'nin veremedigi ve avrupa'da hic bir takimin kendisine vermeyecegi parayi bizde kazaniyor + Sampiyonlar Liginde oynayacak, kulubun durumu ortadayken nasil zam istersin? Hic mi utanma yok. Karaktersiz herif, akhisar macinda neden bu kadar isteksiz oynadigini boylece ogrenmis olduk

Tolga
Carole
Tarık

Bunları hülle yoluyla satalım.. fenerin Bolusporla film çektiği gibi yedek kaleci konusunda

DkRXKuHUYAAY25r.jpg

Fatih Terim: (Sezgin Gelmez'in 'yönetimle aranızda sorun olduğuna dair haberlerle ilgili ne söyleyeceksiniz' sorusu üzerine) Sezginciğim çok merak ediyorum yönetimle aramda sorun olduğu haberi nerede çıktı? Sen başka yerde yaşıyorsun galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt