Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu genç başkan adayı olsaydı keşke. Adnan öztürk sevimsizi oradaydı ama Cengiz'den daha iyi demeçleri vardı onun . Cengiz sadece inan edin vaadiyle kazandı resmen , proje yok bir şey yok . Ozan miydi adı o adamın?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ozan biraz asabi geldi bana.daha 36 yaşında,tek başına baba parası görmeden 700 milyon dolarlık servete sahip olan,nefin sahibi hasta Galatasaraylı erden timur ve fortuna sittardı 2-3 senede hollanda 1.ligine cıkaran ışıtan gün dogru adamlar abi.yanlarına da ali dürüst ve albayrakı koy.gelecek emin ellerde.vizyon sahibiler ve ekonomi biliyolar.

ozan biraz asabi geldi bana.daha 36 yaşında,tek başına baba parası görmeden 700 milyon dolarlık servete sahip olan,nefin sahibi hasta Galatasaraylı erden timur ve fortuna sittardı 2-3 senede hollanda 1.ligine cıkaran ışıtan gün dogru adamlar abi.yanlarına da ali dürüst ve albayrkaı koy.gelecek emin ellerde.vizyon sahibiler ve ekonomi biliyolar.
O kadar iyi adamlar var ama biz dursun salaginin nefreti yüzünden kimleri başkan ediyoruz vay be ! Özhan Canaydın için statta istifa diye bağırmış biri olarak kendimden utandım

O kadar iyi adamlar var ama biz dursun salaginin nefreti yüzünden kimleri başkan ediyoruz vay be ! Özhan Canaydın için statta istifa diye bağırmış biri olarak kendimden utandım

bunlar bilinen adamlar zaten şu an.erden timur sponsorumuzun sahibi.ışıtan başkan da emrah başsanı kiralamıstı takımına 2 sezon önce.gel dersen gelirler

DkPby5dXcAAdVL3.jpg
ankaragücü 11i.abdulsamed stopere,gökay ortashaya geçmeli.forvet mikail neden ortasaha oynarki? atalay-çekdar-metehan süper olmuş önde.ferhan evren bjk macında süperdi.yedek kalmamalı o çocuk.solbek batuhan tekin a takım yolcusu.emirhan civelegin bindirmelerini hatırlayan vardır eminim.fiizk gelişirse lokum olacak sagbekte

DkPby5dXcAAdVL3.jpg
ankaragücü 11i.abdulsamed stopere,gökay ortashaya geçmeli.forvet mikail neden ortasaha oynarki? atalay-çekdar-metehan süper olmuş önde.ferhan evren bjk macında süperdi.yedek kalmamalı o çocuk.solbek batuhan tekin a takım yolcusu.emirhan civelegin bindirmelerini hatırlayan vardır eminim.fiizk gelişirse lokum olacak sagbekte

milli takım u17 den maliki almışız forvet izlemiştim güçlü bir topçuydu. EMPEROR alt yapı da şov yapıyor.

Albayrak: "Görüştüğümüz birçok futbolcu var. Ağustos sonuna kadar zamanımız var. Sabahlara kadar transfer için maçları izliyoruz. Artık boşa verecek paramız yok. İnşallah transfer yapacağız, nokta transfer olacak."

de hayde ama

milli takım u17 den maliki almışız forvet izlemiştim güçlü bir topçuydu. EMPEROR alt yapı da şov yapıyor.
şu an u19 dadır belki.2003-2004lüler kadar 2000 -2001 ve 2002 dogumlu oyuncular da aldık.kimin nerde oynayacagını belirliyolar büyük ihtimal.eski forumunu bulursa malik akar.2-3 haftaya şans bulur

forvette yunusa şans versek keşke.aslen forvet zaten.

senin begenmediğin serkan gol atmış ankaragücüne :D @Kadir Ari hasan kabze ve necati benzetmesi yapanlar var

DkQADDqX4AE3trW.jpg
gökayın önündeki sarışın çocuk solbek batuhan arkadaşlar.teknik bi solbek.atalayın bacakları görüyosunuz,2 gol atmış ankaragücüne ama cok zayıf

DkPby5dXcAAdVL3.jpg

Mutlu nerde ?

Acilen stoper ve 8 numara transferi sart

Maicon'la bu is olmaz,akhisar macinda Elvis Manu bugun de el kabir delik desik etti

garay ve denayer işimizi görürdü ya.maicon,carole by by

Asil nobet simdi basliyor gece dostlari pazar tatilden donuyorum bombalar da patlar onumuzdeki haftadan itibaren bize simdiden h.o demek duser

Benfica Fener’i elesin CL bonusumuzu odesin birinci bomba patlar

Donem sonuna dogru iki tane daha patlar
En başından beri yönetimin bu bonusu beklediğini fenerin elenmesini beklediğini düşünüyorum bende senin gibi renktaş

kalan 20 günün tadını cıakrın transferde.mecbur transfer yapılacak.gece gündüz kiralık futbolcu kovaladıklarına göre iyilerini ve uygunlarını seçecekler.

bu süre zarfında kadrolara kagıt üstünde değil kadroların sahada ne yaptığına bakmalı,rakip takımlar kimi alırsa alsın....ama biz herkesten ve herşeyden daha önemliyiz.biz iyiysek yıkamazlar.

Bizim ilk onceligimiz driblingi iyi uzun ve ara paslari iyi 8 numara bulabilmek olmali. Ndiaye Olacak gibi olsa sabaha kadar mac izliyoruz demezdi bence apo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt