Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DkYmAchXsAAuI3o.jpg

City'nin savunma hattında takımda kalabilirse çok büyük iş Guardiola'nın en önemsediği yer savunma zaten yapılan transferler de gösteriyor bunu

John Stones--->55 M
Otamendi --->45 M
Kyle Walker--->52 M
Laporte --->57M
Danilo --->30 M
Mendy --->57 M

Daha Kompany-Mangala var ellerinde Denayer'i tutmazlar diye tahmin ediyorum.

Ama düşünülmesi bile bizim için kötü Denayer'in değerini gösteriyor.

Bu kulüp yaptığı transferlere makul maaş vermeyi öğrenir mi yakın zamanda?

Alnitak Alnilam Mintaka

Ne saçmalıyosun ya.

Emre Akbaba’ya Başakşehir talip olmuş. Menajerine haber verip yurt dışında oynamak istiyorum dese, yine EURO üzerinden kontrat yapar.

2 milyon TL yıllık, yok ya? Adamın alnında enayi yazıyor zaten. Tolga yıllık 14 milyon TL alırken, çocuk 2 milyon TL’e imza atar he he.

Başak’a imza atıp, sana lig maçında çakarsa görürsün 2 milyon TL’yi.

€1.650.000 gayet makul rakam.

Kem küm etmeyin.
Rakama takılma örneğin diye yazdım. Tolga, tarık, selçuk, eren gibilerin ücretleri uçuk zaten. Belhanda, feguli de keza aynı şekilde. Biz de ücreti makul olan garry, muğdat falan. Şimdi akbabaya 2 m eurodan 5 yıllık sözleşme yapsak. 5 m euro bonservis versek. Ve bu futbolcu tarık gibi çıkarsa nolacak? Performansa göre yaparsın sözleşmesini. Garanti ücretini 5 m TL yap. Mac basi 100 bin TL yap. 30 resmi mac oynarsa 2 m tl bonus koy. Yillik ucreti gelir 10 m TL ye.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ankaragücü macında birkez daha gördüm ki donk un yanına bi orta saha transferi şart.Fernando şuanki form durumu ile yetersiz donk ondan iyi görüntü veriyor.Eğer kiralıyabilirsek büyük takımların elde kalmış adamlarından bir santrafor ve bir stoper tadından yenmez.Ama olmazsa olmazımız orta saha olmalı.Görünen o ki belhanda feghouli rodriques e elle tutulur bir teklif gelmiyecek.1 sene daha yüksek performans ile parlatıp seneye satmalıyız.Bu dolar euro kurunda takımda 1 2 futbolcu dışında kimseye 2.5 milyonun üstünde maaşlar vermemeliyiz.

Birader emre akbaba kinder süpriz den çıkmış gibi oldu dediğiniz gibi bize 8 numara lazım 10 numara değil.2 sene sonra göndermek için kulüp arıyacaz.

Birader emre akbaba kinder süpriz den çıkmış gibi oldu dediğiniz gibi bize 8 numara lazım 10 numara değil.2 sene sonra göndermek için kulüp arıyacaz.

Emre Akbaba şuan Alanya'dan gelip bizde direk 10 numara maestro oynayacak bir durumda değil. 8'den başlaması onun için çok daha iyi olacaktır. Gene de hem Emre hem 8 numara isterdim.

Rifki agabeyimize sabir,yadigar kardesimize de Allahtan rahmet dilerim

R.i.p

Futbolcularımızın alacağı yıllık ücretleri sabitlendimi arkadaşlar, varmı bu konuda bilgi?

Taraftarimiz ne yazik ki yine sosyal medyadan baski yapiyor

Ultraslan'in emre akbaba paylasimlari,akhisar ve ankaragucu maclarinda yapilan emre akbaba tezahuratlari bunlar yanlis isler

Umarim yönetim baskidan dolayi panikle yanlis bir harcama yapmaz

İkizi sağbek Kerim' le birlikte transfer edilmesini isterdim; Linnes daha çok solbek yedeği olurdu...

İstanbulspor'dan Zeki ve Altınordu'dan Barış'ı bizim aldığımızı düşünün... Yanlarına Yunus, Ozan ve Celil eklenirdi.

Toplam maliyetleri 2-2,5 milyon. Yarım Tarık Çamdal

İstanbulspor'dan Zeki ve Altınordu'dan Barış'ı bizim aldığımızı düşünün... Yanlarına Yunus, Ozan ve Celil eklenirdi.

Toplam maliyetleri 2-2,5 milyon. Yarım Tarık Çamdal
Rakam doğru değil, iki katı civarında olurdu ama imkan olsa da alınabilseler çok iyi olurdu elbette...

Barış bizde sans bulamazdı.barisi almak yunus ve diğer altyapı oyuncularına ihanet olurdu.hali hazırda ali yavuz fırat güllü metehan mustfa fetthaoglu bozan recep güle yer acamiyoruz.solbekte de ülkenin en potansiyellisi süleyman lus var.batuhan ve furkan korkut var vs.neyse ne konuşsak boşuna.25e yakın oyuncu alındı altyapıya bi de.ama elaleminkiler kadar hoş gözükmüyo

Şenol güneş şu güven yalçına bi şans verse de gorsek. Forvet diye yakınıyorlar eldeki potansiyele şans vermiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt