Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış, Berke ile paket gitti; 1.5-2.5 saymışlar ama tek alınmak istense 2 den aza vermezlerdi. Zeki' yi ben 3 m diye hatırlıyordum; TM da 2.5 denmiş...

PSG, Schalke'nin 21 yaşındaki stoperi Thilo Kehrer'i 37 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (Bild)

yuh be yuh

Modeste nicela görüsüymüş.emre akbaba diye çocuk gibi zırlasınlar hala.forvet lazim,forvet icin baskı yapsana

videonun başında çalımlarla gitmesi süper.3-4 top kazanmış.ilkyarıda sinan ve erene,2.yarıda sinana cıkardıgı pas müthiş bi zekanın ürünü.yine erene cıkardıgı topta gol olabilirdi.paşamız düzgün vurabilseydi.cezasahasındaki dönüşü çalımı ve vuruşu gol olmadıgı için üzüldüm.elaleminkiler kadar şanslı değil bizdekiler

Modeste-Akbaba-Ndiaye-Denayer kiralık olarak kadromuza katılırsa kadro genişliğini sağlarız. Avrupa'da gidebildiğimiz kadar gider ligde de Şampiyon oluruz. Ama bu dört isim muhakkak kadroya katılmalıdır.

yusuf erdoğanın cıkış yapamaması tuhaf oldu.arenadaki 1461 maçında solbekte oynayıp brezilya üsülü çalımlar atan 20 yasında bi çocuktu.5 senede hiç bi gelişme kaydedemedi

images

Jason Denayer a refusé des offres de prêt de Leeds et du Celtic. Il veut rejoindre définitivement Galatasaray. City veulent 10M€ et Galatasaray n’offre que 5M€.

[ Daily Mail ]

denayerin bonservisi için 5 milyon veriyomuşuz,onlar 10 istiyomuş.leedsi ve celtici reddetmiş

Jason Denayer a refusé des offres de prêt de Leeds et du Celtic. Il veut rejoindre définitivement Galatasaray. City veulent 10M€ et Galatasaray n’offre que 5M€.

[ Daily Mail ]

denayerin bonservisi için 5 milyon veriyomuşuz,onlar 10 istiyomuş.leedsi ve celtici reddetmiş
ilk görüşte aşka inanmayan var mı hala. adam ferhat gibi dağları deliyor bizim için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt