Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
S.a
Akbadou geldi mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akbadou geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayew hazır değil zaten , en az 5 hafta yokları oynarBu durumda Kimse oyuncu moyuncu alamaz zaten renkdas. Bakma Koç slimani ayew gibi birseyler uydurdu Ama FFPyi salmislar iyice ceza bekliyor onlarida.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekonomik olarak hiçbir Avrupa kulübünden iyi değiliz.Sporting Lisbon'un yaptigi Sturaro + Bacca hamlesiyle sampiyonlugu garantilerdik
Onlardan iyi durumda oldugumuz kesin hem kulup profili hem de ekonomik olarak
Ayew hazır değil zaten , en az 5 hafta yokları oynar
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam çok haklısın kesinlikle transfer lazım, Tolga cigerciyi filan satmamiz lazimBazı arkadaşları anlamıyorum.Nasıl transfer yapmyalım diyorsunuz?Bu takım bu sene şampiyon olmaya mecbur.Tabiiki gidip içi geçmiş adamlara milyonları dökmeyelim ama en az 2 tane işe yarar oyuncu şart.Yeterki nokta atışı yapalım.Şampiyon olursak sadece UCLden 40 milyon euro gelir elde edeceğiz.Yahu kura şansıyla top16 yapsak minimum 15-16 milyon euro kazanıyoruz.
A.s Salı günü Fener elenince açıklarız benceS.a
Akbadou geldi mi?
A.s Salı günü Fener elenince açıklarız bence
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerin elenmesinin üzerine güzel olurdu yani onu demek istedimCL'den gelen para seneye yatiyor onunla alakasi yok ki
Akbadou dedim iyi uydurmus muyum papssFenerin elenmesinin üzerine güzel olurdu yani onu demek istedim
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
katılım ücreti 12.7 milyon euro <---> 15 milyon eurobjk market pooldan kaç para almış geçen sezon için belli oldu mu ?
katılım ücreti 12.7 milyon euro <---> 15 milyon euro
beraberlik 500 bin euro <---> 900 bin euro
galibiyet 1.5 milyon euro <---> 2.7 milyon euro
geçen seneye göre artmış tabi son 16,yarı final,final ücretleri falanda..
17.3 milyonmuş renktaş şimdi gördüm onuda..yayın havuzu geliri sezon sonu açıklanıyor onu sordum renktaş
gelire göre pay ediliyor bjk ne aldı merak ettim
maç başı ne kadar?katılım ücreti 12.7 milyon euro <---> 15 milyon euro
beraberlik 500 bin euro <---> 900 bin euro
galibiyet 1.5 milyon euro <---> 2.7 milyon euro
geçen seneye göre artmış tabi son 16,yarı final,final ücretleri falanda..
Abdurrahim Albayrak'ın bugün yaptığı “Amerika’da bir adam var, Allah onu kahretsin.. Bizi mahvetti..” açıklaması dünya basınında..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi