Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki Aslan, Galatasaray'ın simgesi ve sembolü dır, lakin sadece GS'a da ait değildir.. Bunu unutmamak lazım.

Hmm namidiyar Münye yani

uLan arif:asd:
Club Brugge'ün 23 yaşındaki Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi, taraftarlarda heyecan yarattı.

Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'ın performansını Şampiyonlar Ligi için yeterli görmeyen sarı kırmızılı taraftarlar, Belçilkalı sağ bekin sarı kırmızı takımın resmi twitter hesabını takip etmesi taraftarları heyecanlandırdı.

Öte yandan Belçika Milli Takımı'nın da formasını terleten genç sağ bek, FANATİK resmi Twitter hesabınan kendisiyle ilgili yapılan paylaşımı retweet'ledi.

Buldum :D

#Şerefsiz

Thomas Meunir
Sağ bek
Belçikalı

Transfer Ihtimalı (türk başına göre ?) Çıkmıştı...herif de Aslan resmi paylaşmıştı...baya follower kazandı.
Tabi sonunda PSG ye gitti :D -_-
Adam bana göre Daniel Alves'ten daha önde
Bize gelme olasılığı yokmus resmen

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano Denayer Serdar Nagatamo

Gervinho Ndiaye Fernando Rodrigez

Emre Akbaba

Gomis

Muslera
Mariano Denayer Serdar Nagatamo

Gervinho Ndiaye Fernando Rodrigez

Emre Akbaba

Gomis

Hayalimdeki 11

Kimse transfer falan beklemesin. Bu kur ile yapılmaz. Bir 8 numara kiralasak yeterlidir. Super ligde de son sezon bu isimleri izledigimiz seneye muhtemelen 2-3 yabancılı kadrolar olacak. Herkes yerli oynayacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferi gectim belhanda feguli maicon gibi adamlari gönderebilirsek çok sevinirim. Artık mevzu başka noktaya geldi.

ub.msji

zaman var diye oyalanmayın yapın şu transferleri leş dediğimiz takımlar bile iyi kötü top oynuyo biz 3 pas yapamıyoruz,hızlı oyun kuramıyoruz yapın gerekeni gerisini hocaya bırakın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt